Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

sabu +6
Mirasy, koncertowo uszkodziłem blat w kuchni jak robiłem burgery. Zastanawiam się w jaki sposób naprawić tego rodzaju uszkodzenie. Ktoś przerabiał podobny temat? Wiecie może czy istnieje możliwość całkowitego oklejenia takiego blatu ponownie? Zastanawiam się jakie mam opcje, żeby to naprawić… #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #meble
źródło: IMG_5228
Pobierz

To jest jakaś teoria spiskowa która się po prostu dzieje naprawdę czy ludzie którzy pracują w rządzie są takimi abolutnymi debilami?
Przecież pis chciał rzucić 500zł, chciał wyższych pensji, czemu platforma nie odpowiedziała populistycznie że planują 1000zł na dziecko i planują obniżkę podatków w emeryturach i pensjach bo opracowali łatkę na lukę vat oraz mają zamiar rozwinąć gospodarkę w takim stopniu by pozyskać dodatkowe środki na takie operacje.
przecież pis by nigdy z czymś takim nie wygrał.
#polityka
Bądź mną
Nikomu bliżej nieznana osóbka
Załóż partię
Nazwij ją: "1000 złotych na
też mogli zmienić kandydata
@Tatiagla: pamiętam to, to było na zasadze 'nie głosujcie na nich bo są źli, my wam damy' czy coś, kiedy pis wystawił rosołową i ładnie przemawiał i budował zaufanie
szkoda że wtedy nie było mocnej kontry do pisu jak dzisiaj