Dzień dobry - PC here. 0-3. Pierwszy mecz przegrałem, to fakt ale dwa nastepne:
28 minuta, 1-0 dla mnie, Freeze meczu. Info, że przeciwnik się rozłaczył - myslę sobie świetnie! Drugi pop-up, Wynik jest analizowany, wchodzę do menu FUT - PORAŻKA. Trzeci mecz te same dwa komunikaty, ale podczas rzutów karnych.
Kontakt z EA Chatem - dziękujemy za informację, prześledzimy to, ale NIC NIE MOŻEMY DLA CIEBIE ZROBIĆ( ͡°͜ʖ͡°) #fut
@ravalentFUT: O to jak Pan draftów nie gra, to lepiej niech nie zaczyna. Dramat, w pierwszym tygodniu EA Play Pro ciupałem kilka razy i za kazdym razem ten sam schemat z trainerowcami. Szkoda nerwów, EA Chat oczywiście też nie działa..( ͡°͜ʖ͡°)
@Metrowiec93: W LW mam 5-0 zagrane ponad 200 spotkań i fakt tylko raz trafiłem że wygrywałem ale dostałem porażkę ale to w DR. Draftów nie komentuje to na pc jest od dawna
0-3. Pierwszy mecz przegrałem, to fakt ale dwa nastepne:
28 minuta, 1-0 dla mnie, Freeze meczu. Info, że przeciwnik się rozłaczył - myslę sobie świetnie! Drugi pop-up, Wynik jest analizowany, wchodzę do menu FUT - PORAŻKA.
Trzeci mecz te same dwa komunikaty, ale podczas rzutów karnych.
Kontakt z EA Chatem - dziękujemy za informację, prześledzimy to, ale NIC NIE MOŻEMY DLA CIEBIE ZROBIĆ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fut
Dam znać jak kiedykolwiek mi się to przytrafi.
@chim3ra:
Gralem na x1 i też draftów nie gralem, po prostu nie lubię tego trybu.