Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
Gours +97
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
Czy ktos wie jak mozna sprawdzic ile tonazu moze udzwignac przepust przy drodze?
Mam sytuacje ze mysle czy nie kupic dzialki z takim dostepem jak tutaj na zdjeciu, tylko przepust wyglada troche inaczej. A boje sie, ze jakbym rozpoaczal bude i wjechaly jakies auta zaladowane ceglami, to by sie to rozpadlo.
Mozecie cos doradzic?
#budownictwo
#dzialka
#drogi
Mostek sam w sobie nalezy do wlasciciela dzialki, ale oni dostali to w spadku i nie maja na to zadnych papierow.
Sam zarzadca drogi (drogi powiatowe) moiwa, ze oni tylko daja zgody na takie budowy, ale sami nie posiadaja projektow czy cos takiego aby moc sprawdzic ile/ wytryzma taki mostek lub