Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +11
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Zawiera treści 18+
Zapamiętałem go jako srogiego mocarza.
Pamiętam też, że robiłem furorę tym zapachem na szkolnych dyskotekach - istny magnes na cipki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Perfumę zakupiłem dzisiaj na promocji w znanej drogerii w cenie 40 zł za 100ml (nie mogłem przejść obojętnie obok takiej okazji, mając na uwadze fakt, iż pachnidło kilkukrotnie było chwalone w różnych wpisach na tagu).
Otwarcie przypomina mi zapach palonej izolacji elektrycznej. Kiedy piszę ten wpis, czyli ponad godzinę od aplikacji zapach jest już mało wyczuwalny. Nie wiem czy to z uwagi na kiepskie parametry czy po prostu z powodu unicestwienia mojego zmysłu węchu w początkowej fazie. Raczej to drugie.
A tak serio, zapach po jakimś czasie zaczyna trochę przypominać doznania z przed ponad 10 lat, które są dalej w moich wspomnieniach. Mimo wszystko nie wydaje mi się, że to ten same nuty. Pamięć jak wiemy bywa zawodna...
Jestem ciekawy opinii ekspertów, ktoś coś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
@krajzega: Niestety zapachy dostaja reformulacjami z lewej i prawej z roku na rok
Nie wazne czy axe za 40zl czy cos za 4000zl... Pozostaje polowanie na vintage flaszki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
nie czuję palonych kabli, czuję raczej słodycz, ale taką niezbyt czekoladową, prędzej czekoladkową. Znacznie bardziej wyczuwam takie nuty jak wanilia, bita