Aktywne Wpisy
aptitude 0
Oglądam sobie film, a chłop zajada Snickersa, mój ulubiony batonik, chciałbym teraz iść go kupić, ale wszystko zamknięte, więc wpadłem na pomysł sklep online który rozwozi wszystko w przeciągu 30 minut. :D
Owszem istnieją sklepy spożywcze gdzie można zamówić online, ale oni wysyłają paczką przez pocztę, a nie mają własnych dostawców, hmm, czy coś takiego w sumie istnieje? Zamawiasz Snickersa o 1 w nocy a za 30 minut dostarczą Ci?
Taki online
Owszem istnieją sklepy spożywcze gdzie można zamówić online, ale oni wysyłają paczką przez pocztę, a nie mają własnych dostawców, hmm, czy coś takiego w sumie istnieje? Zamawiasz Snickersa o 1 w nocy a za 30 minut dostarczą Ci?
Taki online
Korzystalibyście z takiej usługi jakby powstała?
- Taak 22.2% (16)
- Nie :/ 77.8% (56)
pekas +281
Tutaj filmik jak to wygląda
https://youtu.be/BwQ7HdX9JgQ
W czym problem? Jak to naprawić?
#druk3d #drukarka3d #ender3
Wygląda to bardzo dziwnie, bo nawet na filmiku widać, że niektóre ściany są prawie całe dobrze wydrukowane, a niektóre są prawie całe z siana.
@dudusbug:
Niech zgadne, masz wieksza dysze niz 0.4mm? :D
Podaj wysokosc warstwy, szerokosc ekstruzji i predkosc :P
@dudusbug:
to pewnie musisz troche podniesc temperature albo zwolnic, bo wyglada troche, jakby hotend nie wyrabial z topieniem materialu
prędkość druku - ale na wideo wygląda to tak, jakby problem zaczynał się znacznie wyżej, niż po paru pierwszych warstwach (gdzie zazwyczaj jest ustawiona niższa prędkość)
oozing - przy większych wydrukach miałem podobnie, bo po prostu zanim karetka dojechała do miejsca w którym ma coś drukować to masa materiału wyciekła, bo domyślnie nie ma retrakcji nad wypełnieniem, ale znów, wtedy u mnie było