Wpis z mikrobloga

Siema. Łapcie pastę #pasta

Ojciec fanatyk motocykli.

Bądź mną. Anon level 18. Miej ojca który jest #!$%@? zakochany w motocyklach. Nic nie widzi oprócz tych #!$%@? motorynek.

Pewnego dnia kiedy chciałem żeby mi kupił nowy plecak powiedział że musi kupić paliwo do motora , nie że coś ale pół mieszkania #!$%@? #!$%@? bańkami z benzyną a drugie pół kurtkami i kaskami. Bo #!$%@? nie może zrozumieć że lepiej jest kupić jeden i nosić aż się złużyje tylko co tydzień kupuje nowy. To samo z kurtkami żeby tylko kurtki Ale on kupuję do tego spodnie , kombinezony , ocieplacze , pod pinki. Jeszcze #!$%@? mówi ,, Bezpieczeństwo przede wszystkim kurła gówniaku." #!$%@? żeby #!$%@?ć się na tym złomię trzeba naprawde mieć umiejętności. A gdzie on trzyma ten swój motor? zapytacie. A #!$%@? w domu tak #!$%@? jest zaparkowany koło jego łóżka więc kiedy codziennie wstaje wali głową prosto w kierownicę . Chciał zbudować garaż Ale #!$%@? gdzie mieszkamy w bloku a miejsce parkingowe zajmuje passat. Że on jeszcze tego parchu nie sprzedał... Ale wtedy nie miał by czym po paliwo do motoru jeździć bo przecież nie będzie swoją Suzi męczył(te niechciane dziecko japońskiej techniki pochodzi z fabryki Suzuki więc nasz #!$%@? tak nazywa swój pojazd). Co niedziela nasz motocyklista wstaje o 5 rano i się ubiera żeby się motorem przejechać oczywiście wszystkich przy tym budzi bo przecież nie da się przedżeć przez ten gąszcz kurtek i kasków nie robiąc hałasu. Ale stary korzysta z okazji że już nikt nie śpi i cała rodzina musi mu pomóc wypchnąć motor na ulicę. Wspominałem że mieszkamy na trzecim piętrze. Nie to że wybiera się na przejażdżki tylko w niedzielę codziennie gdzieś jedzie. A to sam a to z kolegami Ale nigdy nie zabrał na przejażdżkę mnie albo starej bo "Gdy ma pasażera tył mu ciąży i będzie musiał amortyzator wymienić". Oczywiście próbował tuningu Ale jedyne co mu wyszło to cała sypialnia #!$%@? częściami. Dobrze że ma szwagra mechanika i pomógł mu to złożyć do kupy.
  • 2