Wpis z mikrobloga

@kamilek98PL: zupelnie przypadkowo rzucilem okiem na twoj poprzedni wpis z ktorego wynika ze jestes o-----------m pierwszej klasy i nawet szkoda czasu odpisywac na twoje glupkowate pytania...
  • Odpowiedz
@blakker: tak, high national certificate np. Z mechaniki albo elektroniki (jest sporo dziedzin do wyboru) mozna na spokojnie zrobic w rok albo dwa. Daje mozliwosc znalezienia dobrej pracy. Potem mozna isc na studia odrazu na drugi rok albo zrobic HND.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kamilek98PL:

ja dwie lewe ręce mam

no ja jestem patologiczny leń i to rujnuje mi życie, nie wiem jak przestać :/

To chyba tylko do łopaty na 2 etaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W cnc zarobisz kolo 30k
  • Odpowiedz
@blakker: @DADIKUL: narazie level 3 z mechaniki kurs trwa 6 miesiecy i kosztowal jakies £500. Wszystko robione online.
Robie to wlasnie z mysla o HNC z mechaniki. Nie moglem isc odrazu bo na maturze wybralem historie zamiast matmy ()
To HNC ma trwac 2 lata i kosztowac okolo £3k
I tez nauka i zaliczenia zdalnie online.
  • Odpowiedz
@kamilek98PL: Jeśli nie chcesz się wysilać to idź na ochronę. Ja nie lubię pracować z ludźmi to wybrałem sobie coś dla siebie. Praca na nocki na budowie, bo jestem sam i z nikim nie muszę gadać. Dużo godzin, ale mi to nie przeszkadza, bo sobie oglądam amerykańskie sporty itp. 30k rocznie spokojnie pyknie, mi wychodzi ok. 35k. Kurs plus plakietka na Door Supervisor to jakieś 400 funtów. Do tego zielona
  • Odpowiedz