Aktywne Wpisy
jacas +140
PrzegrywNaZawsze +73
Leżę obok mojego dziecka, gapie się na nie, oglądam jego fotki i nie mogę wytrzymać jaki jest piękny i cudowny i słodki. Kocham być mamą #dzieci #macierzynstwo #rodzicielstwo
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
xD
@Kwiatsloneczny: No tak, powszechnie wiadomo, że Prezes chodzi spać z kotami... znaczy z kurami.
@Xaveri: szkoda ze nie wiecznym snem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@moja-lewa-stopa: Tylko wyjątkowy cymbał może zapomnieć, że są ograniczenia co do ilości ludzi w lokalu i o 19 jest tak samo pełny jak by był po 21 aktualnie.
@Bekonik: to prawda, ale po pierwsze łatwiej sprawdzić, czy lokal jest zamknięty, niż liczbę ludzi w nim, a wielu właścicieli ma to w dupie, a dwa - zakaz nadal ma spowodować, żeby ludzie po prostu siedzieli na dupach, zamiast wyłazić bez potrzeby i zarażać
@moja-lewa-stopa: Więc sam przyznajesz, że przepis jest całkowicie z dupy, bo nikt tego nie jest w stanie sprawdzić. Przepis o zamykaniu po 21, niczym się nie różni, jest kretyński ale możliwy do kontroli. Ludzie którzy lubią mieć bat nad głową jak
Nie jest kretyński, wieczorami ludzie tłoczą się w knajpach, chociaż w obecnej sytuacji nie jest to niezbędne do życia ani wskazane - ludzie wyłożyli lachę na wszystko, nie potrafią myśleć
@Bekonik: Są też ograniczenia prędkości na drogach. Co z tego skoro większość ma je w dupie? I to samo było w restauracjach, nie wspominając o pubach i klubach, które pracowały jak dawniej i niczego nie pilnowały. To teraz mają za swoje xD
@Bekonik: a tych ograniczen to kto pilnuje? Restauracja chce zarobic, jak najszybciej, wiec nie beda sie przejmowac loczba gosci jak sie bilans na koniec dnia zgadza