Aktywne Wpisy
tormentorer +4
Jestem takim nieszczególnie żarliwym Katolikiem, ale coś mnie trafia, jak czytam że w Polsce,kraju, który wyrósł i uformował swoją tożsamość na barkach chrystianizacji, jakiś watażka zabrania wieszania krzyży w urzędach publicznych - niech by ktoś spróbował wywinąć taki numer w takich Niemczech, dajmy na to Bawarii - w super zlaicyzowanym społeczeństwie, to pogoniliby dziada bez mrugnięcia okiem. Dlatego apeluję - nie głosujmy na takie indywidua- i pamiętajmy o swoich korzeniach. 8 gwiazdek,
Marek_Tempe +6
Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niedawno pisałem o nowym "lotniku" od Fortis.
Bardzo ładny zegarek.
Tutaj kolejna nowość od Fortis
Fortis Flieger F-43 Triple GMT
43mm
Tytan
Rezerwa mocy około 70 godzin
GMT
In House Caliber Certyfikat COSC
Fortis... Robisz to dobrze. Pięknie zaprojektowany zegarek.
Cena ponad 4,5k€ (trochę tutaj ich poniosło)
#zegarki #zegarkiboners #watchboners #modameska #nowosci
@AllieCaulfield: In-house-my-ass. Ten 'Werk 13" to jest jakiś Kenissi czyli Tudor.
Nie żeby to robiło większą różnicę, bo zegarek piękny.
@OnufryZagloba: w rzeczy samej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AllieCaulfield: Z nimi jest taki problem, że po odwrocie to ich nigdzie nie można dostać tylko w sztywnych cenach producenta na ich stronie. Jak troszkę marka się rozrusza i będzie dostępna w większej ilości sklepów to powinny być rabaty rzędu 20-30%.
Tutaj ładne podejście do odświeżenia i przypomnienia o sobie. Szkoda ze marka znana raczej "w kręgach".
natomiast ten spacematic/stealth-white jest ideałem dla ludzi słabo widzących (białe tło, ciemne wskazówki) Inni producenci tego nie rozumieją.
@unified_observer: dlatego właśnie warto o takich rzeczach mówić.
BM8476-23EE