Wpis z mikrobloga

Kurde muszę to napisać bo Spiderman to moja ulubiona gra na ps4 chyba. To co odkasztania insomniac z standalone Miles Morales to jest porażka. No ja pierdziele powalone kombinacje tej nowej gierki. Jej cena na stare konsole, mówienie ile to pracy włożyli w ulepszenia na ps5 i zmienienie twarzy Petera, który może nie był idealny, ale wpasowywał się w klimat gry. Teraz co ten nowy aktor będzie w scenach z starsza o wiele MJ która nie zmienili i będzie wyglądał przy niej jak gówniarz w restauracji, czy jej mieszkaniu c'mon. Za to pokochałem pajaczka od Sony, że był inny. Był starszy i mimo, a moz przez supermoce nie ogarniał życia. Mam wrazeni, że ta zmiana to tylko po to, że nowy model przypomina Toma Hollanda i ten gość wygląda jak z colegu i on ma wprowadzać Milesa w pajaczkowania... No kurde. Ja piernicze pisze to, bo serio Spiderman był jednym z powodów dla których kupiłem ponownie ps4 i oni robią coś takiego. Boli mnie skomercjobalizowanie w tak głupi sposób tego bohatera. Ja pieprzę tę informacje są stare, a mnie w sumie nadal trochę kłują.

Kurde mam nadzieję, że nowy Spiderman 2 będzie o spider Gwen, albo Milesie, bo kolejnej historii z klisz z nastoletnim Peterem nie zniosę. A kocham pajaczka
#gry #konsole #ps4 #spiderman #ps5
  • 8
Mam wrazeni, że ta zmiana to tylko po to, że nowy model przypomina Toma Hollanda

@Maneharno: o co chodzi z tym upodabnianiem do Hollanda? On gra pająka w jakimś filmie, czy coś?
@piteross: no tak jest prosta i walka też nie należy do jakiś wyszukanych. Tylko jednocześnie wszystko jest baardzo efektowne, a poruszanie się na sieciach to jest taki miód. Za dzieciaka uwielbiałem Spidermana, teraz mam wywalone na marvela, ale ta gra przypomniała mi o ten postaci i kurde oceniam ją przez pryzmat "fanbojstwa". Obiektywnie to faktycznie byłoby takie 7 może 8/10, ale dla mnie top 3 generacji.

@szad7: no jest aktorem
Pobierz
źródło: comment_16022513297q3YQTE3DVvzDG3hfWLBQr.jpg