Aktywne Wpisy

bobsley33 +242
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
źródło: comment_16140375931UrXIjN5ToYZXUkGbZaQG9
Pobierz
hellb0y +134
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

źródło: comment_1602215599HJ8wn64N0R1ovO3P47KRD0.jpg
Pobierz- gotować obiad chociaż na dwa dni,
- ustalić sobie plan sprzątania chaty, np. codziennie x-minut na ogarnięcie jednego pomieszczenia i regularne sprzątnie, żeby nie narobić syfu, który będzie się sprzątało pół dnia (albo i więcej),
- robienie dokładnej listy zakupów i planowanie posiłków + chodzenie do sklepu np. dwa razy w tygodniu (z lista, żeby mniej biegać po sklepie, tracąc czas na myślenie, co kupić i
@kinesin1000:
Wyjazd za granicę do "normalnej" pracy i życie za zarobione pieniądze?
Czy
Projektowanie, wykonywanie jakiś niestandardowych (i drogich) instalacji w Polsce?
Komentarz usunięty przez autora
@Jestem_Tutaj: Ciekawa historia zasłyszana na jednym z korpo-szkoleń:
Była sobie firma, która postanowiła przenieść część produkcji do Maroko. Podwykonawcy postawili hale i maszyny, zatrudniono pracowników (lokalsi). Po tygodniu pracy i wypłaceniu tygodniówki, następnego dnia w
Plus spanie i pracę w domu to jak średnio wykonujesz przez 5 dni 10h dziennie to jest max gdyż ile zajmuje obiad i codziennie sprzątanie?
Praca 8h z dojazdem to powinno być około 9h średnio. Jak masz dalej to czas zmienić pracę lub
XD
@BorowikSzatanski: tak wlasnie bylo ( ͡º ͜ʖ͡º) oczywiscie pojechali i zaczeli stawiac hale i maszyny bez zadnego rozeznania lokalnego rynku. no i oczywiscie stawiali im wszystko sami europejczycy i nie skapneli