@Marekexp: Nie jestem specjalistą ale kojarzy mi się to ze Starlinkami
@sylwke3100: @PanKracy582: Zbyt duża chmara na Starlinki i nie świecą się one na niebiesko - wiem, bo widziałem. Choć może się mylę i to jakaś ich nowa partia? Spytałem autora o godzinę i dokładną lokalizację, więc sprawdzę tę opcję jak mi odpisze.
@PanKracy582: No to nie za bardzo cokolwiek wnosisz. Mówiąc, że to fejk chciałbym po prostu wiedzieć czemu tak myślisz i co dokładniej na to wskazuje w filmiku.
@Marekexp: Może były przystosowane do zbierania jakichś danych z komórki burzowej? Nie wiem czy pamiętasz taki katastroficzny film Twister. Tam się akcja kręciła w okół tego, że chcieli żeby tornado porwało ładunek miniaturowych czujników.
@PanKracy582: Wszystkiego nie rozumiem, bo nie potrafisz normalnie przekazać informacji. "bo widziałem" - skąd mam wiedzieć co widziałeś? I co mam rozumieć przez to, co tu napisałeś? Że to twój kolega i przy tobie nagrywał ten filmik? A Ty trafiłeś na niego przeglądając wykop i to dopiero po pierwszym komentarzu, który dodałeś do wpisu? Wypowiadaj się pełnymi zdaniami starając się przekazać lepiej swoje myśli zamiast oburzać się,
@breskali: Ah, czyli wszystko jasne. Ktoś sobie ukradł wideo i wrzucił na reddita w subreddit /r/ufos, a w tytule filmiku dodał "Near Kraków", bo kto by tam kojarzył Mysłowice :D. W komentarzach piszą, że to balony led i w sumie na to wygląda :). Dzięki za wrzucenie oryginalnego filmiku, bo "złodziej" oczywiście napisał na reddicie, że to jego :D. https://reddit.com/r/UFOs/comments/j64q7z/trying_to_capture_a_lightning_strike_then_this/
#ufo #myslowice #slask #katowice #meteorologia #pogoda #ciekawostki #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@sylwke3100: @PanKracy582: Zbyt duża chmara na Starlinki i nie świecą się one na niebiesko - wiem, bo widziałem. Choć może się mylę i to jakaś ich nowa partia? Spytałem autora o godzinę i dokładną lokalizację, więc sprawdzę tę opcję jak mi odpisze.
@Marekexp: Wygląda trochę jak chmara dronów
@franaa: Też bym tak powiedział, ale kto by wypuszczał na niebo chmarę dronów podczas burzy?
@PanKracy582: Czemu tak myślisz i jaka mogłaby to być appka?
@PanKracy582: No to nie za bardzo cokolwiek wnosisz. Mówiąc, że to fejk chciałbym po prostu wiedzieć czemu tak myślisz i co dokładniej na to wskazuje w filmiku.
@PanKracy582: Wszystkiego nie rozumiem, bo nie potrafisz normalnie przekazać informacji. "bo widziałem" - skąd mam wiedzieć co widziałeś? I co mam rozumieć przez to, co tu napisałeś? Że to twój kolega i przy tobie nagrywał ten filmik? A Ty trafiłeś na niego przeglądając wykop i to dopiero po pierwszym komentarzu, który dodałeś do wpisu? Wypowiadaj się pełnymi zdaniami starając się przekazać lepiej swoje myśli zamiast oburzać się,
https://reddit.com/r/UFOs/comments/j64q7z/trying_to_capture_a_lightning_strike_then_this/