Wpis z mikrobloga

Zapisałam się do grupy na fb z medycyną estetyczną i operacjami chirurgicznymi. Grupa tylko dla #rozowepaski. Kurde, Miraski. Sprawy sobie nie zdajecie ile modyfikacji robią kobiety. I to nie raz szare myszki, gdzie w życiu byście nie powiedzieli. O piersiach i ustach nie wspomnę. Ale powieki, rozszerzone pory, zmarszczki, tłuszcz na brzuchu, tłuszcz na udach, włosy na rękach itp itd.
W aktualnościach mam ciagle nowe zdjęcia przed i po zabiegach.
W sumie będąc w takiej grupie i widząc te foty, to coś co nigdy ci w wyglądzie nie przeszkadzało nagle zaczynasz poddawać analizie przed lustrem.
Apel do smutnych mirasków z niską samooceną - nie warto zapisywać się do takich grup. Zobaczycie jeszcze więcej niedoskonałości, a brak kasy jeszcze bardziej przygnębi
Pozderki
#ciekawostki #przegryw
  • 5
@angela09: Też niedawno to odkryłam i też byłam zszokowana, ale ja głównie grzebałam na Instagramie. Jak zaczęłam wypytywać moje kumpele to okazało się że dwie miały robione usta a jedna policzki, o czym nie miałam pojęcia, bo tego normalnie nie widać! Masakra...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@angela09: Też jestem na takiej grupie, może nawet takiej samej. Normalnie szok, co może tym babom nie pasować. Ostatnio jakaś była co jej nie pasowały te zagięcia na szyi co większość ludzi ma, a w komentarzach rady żeby isc na wypełniacz. ( _)