@Emiloov: też aktualnie waze 130 i się zastanawiam jak to zrobić ja 131 ważyłem jak już trochę sam się opamietalem. Wydaje mi się że w szczytowym momencie mogłem mieć ze 150 ale wagi unikałem jak ognia
@Emiloov: spokojnie ja dwa lata temu też zacząłem się odchudzać. We wrześniu waga wróciła do stanu początkowego mimo że między czasie przebiegłem 1000+km także uważaj
@Emiloov jaką dietę, czego było unikane i czy dużo ćwiczyłeś?
Dieta rozpisana przez mojego trenera. W zasadzie jem wszystko co do tej pory tylko inaczej przygotowane w innych proporcjach. Całkowicie wyrzuciłem cukier z odżywiania, przestałem używać olejów do smażenia
Ćwiczę 6 razy w tygodniu w systemie pon wt push pull środa kardio czw pt push pull sobota wolne i niedziela kardio ;)
Mircy, pijcie ze mno kompot. Dzisiaj waga pokazała mi upragnione 90kg. Startowałem z 131.6
Czuje bardzo dobrze( ͡º ͜ʖ͡º)
Na starcie w pasie 127cm. teraz 95(。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
We wrześniu waga wróciła do stanu początkowego mimo że między czasie przebiegłem 1000+km także uważaj
Dieta rozpisana przez mojego trenera. W zasadzie jem wszystko co do tej pory tylko inaczej przygotowane w innych proporcjach. Całkowicie wyrzuciłem cukier z odżywiania, przestałem używać olejów do smażenia
Ćwiczę 6 razy w tygodniu w systemie pon wt push pull środa kardio czw pt push pull sobota wolne i niedziela kardio ;)
szczerze na początku też mi się nie chciało. Ale to co widzę w lustrze napędza mnie każdego kolejnego dnia do działania ;)
to masz też dodatkową motywację ;)