Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mireczki co można zwiedzić tak do 200km w jedną strone od Bielska? Może byc za granicą czy coś. Najlepiej połączenie czegoś ładnego + potem wieczorem usiąść na rynku napić sie, zjeść coś.

Taguje największe miasta, bo mi pomogą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#podroze #slask #bielskobiala #katowice #krakow
  • 21
Mireczki co można zwiedzić tak do 200km w jedną strone od Bielska? Może byc za granicą czy coś. Najlepiej połączenie czegoś ładnego + potem wieczorem usiąść na rynku napić sie, zjeść coś.

@Ka4az: Kraków
@honda2137: patrzyłem na kielce i rozważam też dalej do Poznania, Torunia albo teraz patrzę n Rzeszów

@Ka4az: Kielce ogolnie slabo, maja odnowiona 1 aleje reprezentacyjna i pare dobrych restauracji.
Poznan jest spoko, tam sie mozna wybrac, Stary Browar to jedna z najlepszych wizualnie galerii handlowych w PL.
Torun - calkiem spoko tylko to kawal drogi a rzeczy do zwiedzania jest na moze 1 dzien
Rzeszow - w sumie tylko Rynek
@Ka4az: Goczałkowice Zdrój, Pszczyna z rynkiem i parkiem, Wisła, Ustroń, Szczyrk, Biały Krzyż, Cieszyn, nowa trasa rowerowa po starym żelaznym szlaku kolejowym w okolicach Jastrzębia Zdroju. Nie wiem co już zwiedziłeś żeby coś doradzić. Jesteś miejscowym czy turystą w Bielsku.