Wpis z mikrobloga

@RoastieRoast: A czyli Tobie chodzi o dobro i zdrowie lasek które się malują? :D bo ja to odebrałam, że czujesz się oszukany i dlatego Cie to irytuje.
Sama maluję tylko rzęsy i uwierz niesamowicie mnie wkurza co laski ze sobą robią no ale to jest ich cera i ich problem później.
@Grazynka87: Bo nie lubię oszustwa i tego, że nagle dziwnym jest to jak nie ma się rozświetlacza, bazy pod podkład, pudrów brazerow itd. Może im zazdroszcze, ze maja na tyle cierpliwości zeby spędzać tyle czasu przed lustrem i mają hajs na wszystkie te badziewia xD
@KrzywdaBolesna z doświadczenia wiem że byłaś zakochana w chadzie który cię zostawił dla bardziej dbającej o siebie koleżanki. Ew. Druga wersja. Zostawił jakąś twoja koleżankę i ona zaczęła się zaniedbywać i namówiła ciebie bo to takie naturalne się nie malować XD golenie pach tez nie jest naturalne a jednak obowiązkowe.
@Grazynka87: jest mi całkiem dobrze. Zaznaczyłam tylko, że na każdym kroku jest to reklamowane i jakby poniekąd narzucane. Panowie z tego co wiem też nie przepadają za toną makijażu u kobiet.
Nie wiem czemu zostalam odebrana jako osoba, która ma kompleksy. Diss leciał przede wszystkim ze strony różowych pasków. Ciekawe.
@RoastieRoast: w Azji a dokładniej w chinach za takie coś faceci normalnie dostają rozwód z winy żony ( ͡° ͜ʖ ͡°) kwestia czasu aż na całym świecie będzie to traktowane jak oszustwo, choć sam osobiście nie mam nic przeciwko malowaniu się kobiet o ile nie mają tony tapety na twarzy