Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mesk: piniondze nie ważne, mam praktycznie wszystko w barku, a Long Island biorę zazwyczaj w barach tylko wtedy, kiedy szybko chcę nadrobić towarzystwo ( )
@Given ogórkowy Collins? Piłem w restauracji ostatnio i jest spoko, tylko no taki bardziej na upały, jest bardziej orzeźwiający, smaki nie są jakios bardzo wyczuwalne
Też nie napisałeś co masz do dyspozycji to ciężej coś zaproponować
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Yokoetneivvis: mam kilka rodzajów ginu, whisky każdy rodzaj, burbon, pełno likierów nawet nie chce mi się każdego wymieniać, rumy od zwykłych typu Bacardi/Havana po 20 letnie typu Dictador, bitters też się jakiś znajdzie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Yokoetneivvis: też nie lubię w koktajlowym szkle, dlatego robię w cienkich szklankach do whisky ( ͡° ͜ʖ ͡°) to ma mi smakować w końcu. Tak samo jak niby powinno się lód przefiltrować, a u mnie pływa soczysta kostka lodu w środku