Aktywne Wpisy
olo1917 +555
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Tumurochir +89
#pytanie #hosting #informatyka #prestashop
Komentarz usunięty przez autora
Nie potrzebuję linków do PHP Info. Ja to mam w głowie.
Ktoś dzisiaj poleci z roboty za słabe zanęcenie czy jak to tam u was wygląda? ¯\_(ツ)_/¯
Podbijam!
Płacę $100 000. :)
Chyba nie ogarniacie tematu nawet na poziomie - początkującym.
Jedynie nauczyli was wciskać banialuki.
Taka wasza praca, ja to rozumiem. Ale na miłość boską, jak nie macie wiedzy na ten temat weźcie się ogarnijcie i nie pogrążajcie już, zatrudnijcie kogoś kto ma wiedzę na ten temat bo aż rzygać się chce czytając takie farmazony.
Może podpowiem, w którym miejscu cały czas dajecie kakaa w ciemnym lesie:
PHP 7.3 NIE
@nazwapl_tk: Chyba sami nie wiecie o
W takim razie po kiego mam sobie konfigurację PHP 7.3 i PHP 7.4 oglądać pod kierunkiem PrestaShop?
Nie odpowiecie na to pytanie jak na poprzednie, tylko będziecie odwracać kota ogonem.
Po co kłamiecie? Gdzie zmieniłem cytat? W którym miejscu?
W poście jest pełen cytat a poniżej linki do wersji PHP zmieniłem na nazwę z wersją PHP.
Warto nie kłamać.
PS. Ciekawe czemu @nazwapl, ani @nazwapl, nie mają bana za multikonto. Kilka razy widziałem lajkowanie tego samego posta przez te dwa konta i odpowiadanie w jednym wątku.
@nazwapl_tk: a jak nie to ustawka za garażami
@pan_warell: Chodzi o wypowiedzi, w których ktoś wskazuje, że coś nie działa. My, jako usługodawca, bardzo chcielibyśmy wiedzieć, na czym dany problem polega, bo daje nam to możliwość natychmiastowej reakcji i poprawy. Testujemy każde rozwiązanie, ale zawsze może się zdarzyć jakaś nawet drobna niekompatybilność, którą przecież w większości przypadków można szybko usunąć. Dlatego każdy komentarz traktujemy poważnie, jako możliwość poznania problemu użytkownika. Osobna kwestia
@nazwapl_tk: To z jakiego powodu?
@nazwapl_tk: O tym samym napisałem. Po jakiego mam kolejny raz podawać linki do PHPinfo 7.3 i 7.4. Dokładnie o tym napisałem a wy dalej swoje, tłumaczycie mi to samo co ja w ostatnim komentarzu. Mam