Wpis z mikrobloga

Tak se siedzę i mi się przypomniała akcja z weekendu.

Wysłałem auto do Szwajcarii, zrzucał w piątek, niestety nie zdążył załadować nic na powrót i stał tam przez weekend. Wydaje mi się, że normalni ludzie byliby z tego faktu zadowoleni- weekend w Szwajcarii właściwie na koszt pracodawcy, nic tylko piard*lnąć kamiona na parking i pójść pozwiedzać, w końcu widoki niebanalne, a gość był pierwszy raz w życiu w tym kraju.

Otóż k*rwa nie, zdecydowanie lepiej jest się napi*rdolić samemu w kabinie, zmasakrować małego, a potem (chyba z nudów) zacząć kwiczeć w słuchawkę "KURRRRRR ZWALNIAM SIE, TU TAK DROGO JEST, ZŁOTUWKA ZA MINUTE KURRRR JAK JA MAM Z RODZINOM POROZMAWIAĆ KURRRRRRRRRRR TO SOM NIEHUMANITARNE WARUNKI INTERNETU TEŻ JUŻ NIE MAM".

#bekaztransa taki wasz obraz #zycietruckera
  • 34
  • Odpowiedz
@Bakys: a tam by się rower jakoś sensownie zmieścił? Moje jedyne kontakty z takimi lujami były jak kiedyś fociłem flotę kilkunastu na sociale i stronę, ale nie zaglądałem do środków, bo nie było czasu XD
  • Odpowiedz
@Bakys: wiesz no są różne typy ludzi. Ja bym się cieszyła, niektórzy liczą każdą złotówkę, nawet jak zarabiają 10k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bakys: znaczy wg mnie praca na trasach też jest niehumanitarna dlatego jeżdżę wokół komina, ale nie wiem na co on narzekał XD Że go zostawiłeś tam czy jak?
  • Odpowiedz
@erni13: niehumanitarne to jest jbanie na taśmie za najniższą krajową ( ͡ ͜ʖ ͡). jak ktoś to lubi, to według mnie jest spoko, chociaż faktycznie jest kilka ale.

nie wiem na co, chyba na drogie połączenia wychodzące i mały pakiet internetu xD
  • Odpowiedz