Aktywne Wpisy
Hogataa26 +16
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
asiakasia +4
halo nocna jak się bawicie?!
Wysłałem auto do Szwajcarii, zrzucał w piątek, niestety nie zdążył załadować nic na powrót i stał tam przez weekend. Wydaje mi się, że normalni ludzie byliby z tego faktu zadowoleni- weekend w Szwajcarii właściwie na koszt pracodawcy, nic tylko piard*lnąć kamiona na parking i pójść pozwiedzać, w końcu widoki niebanalne, a gość był pierwszy raz w życiu w tym kraju.
Otóż k*rwa nie, zdecydowanie lepiej jest się napi*rdolić samemu w kabinie, zmasakrować małego, a potem (chyba z nudów) zacząć kwiczeć w słuchawkę "KURRRRRR ZWALNIAM SIE, TU TAK DROGO JEST, ZŁOTUWKA ZA MINUTE KURRRR JAK JA MAM Z RODZINOM POROZMAWIAĆ KURRRRRRRRRRR TO SOM NIEHUMANITARNE WARUNKI INTERNETU TEŻ JUŻ NIE MAM".
#bekaztransa taki wasz obraz #zycietruckera
Komentarz usunięty przez autora
nie wiem na co, chyba na drogie połączenia wychodzące i mały pakiet internetu xD