Aktywne Wpisy

Logan00 +353
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz
Wink +36
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz

Jak przyjeżdżałam na wolne to lubiła się kłaść by ją klepać i głaskać po brzuchu. Wiedziała, że moja obecność oznacza takie pieszczoty.
Potem postarzała się, na dwór wychodziła już tylko by popatrzeć na teren, po którym kiedyś hasała. Dziś dostałam wiadomość od rodziców, że jeszcze rano leżała sobie w kuchni, a potem nagle odeszła do krainy gdzie wiecznie może latać po dworze i łapać ptaszki i myszki.
To był dobry kotek :(
#koty
źródło: comment_1600846281Lfyb43kj9bFgCPrULUY53Y.jpg
PobierzAj kejm hir tu laf, not tu fil.
Komentarz usunięty przez autora