Mam pytanie do znawców. Mój kumpel co lubuje się w muzyce #metal #blackmetal #deathmetal #heavymetal ma urodziny i chcę mu kupić na prezent jakąś płytę. Tylko, że on większość zespołów europejskich lub USA ma obeznanych. Szukam czegoś niszowego ale fajnego z innych krajów (Azja, Ameryka południowa), co #!$%@? system. Polecicie coś? #metal
@bulu Jesteś pewien, że zbiera płyty? Ja też jestem fanem takiej muzyki (może trochę bardziej w kierunku power metalu i symfonicznego), ale płytę bym przyjął tylko żeby nie robić przykrości. Chyba, że rzeczywiście jakiś totalnie niszowy zespół. To wtedy chętnie przerobiłbym na mp3 i wrzucił na torrenty.
@bulu: nie wiem, czy spasuje, bo nie jestem pewna czy takie bardziej melodyjne klimaty będą się podobać, ale może: 1. Luna Amară --> Rumunia 2. Alternosfera --> Rumunia 3. Pentagram --> Turcja 4. The HU --> Mongolia 5. Rammstein --> Niemcy :P 6. EΛΛAΣ --> Hellas, Grecja
Panie Bogu co ja ci zrobiłam, że mam takie bolesne okresy? Przysięgam jeszcze jeden dzień takich skurczy i sama się zabije. Nie mogę tego wytrzymać już naprawdę...
#metal
Komentarz usunięty przez autora
1. Luna Amară --> Rumunia
2. Alternosfera --> Rumunia
3. Pentagram --> Turcja
4. The HU --> Mongolia
5. Rammstein --> Niemcy :P
6. EΛΛAΣ --> Hellas, Grecja
(ʘ‿ʘ)
@bulu: jasne #!$%@? xD