napiszę jeszcze swoje 5 groszy w osobnym wątku żeby każdy zrozumiał. tag #patostreamy to nie przytułek dla nieudaczników. Patokoneserzy nie głaskają kogoś za to że ma dobre serduszko albo się stara, chcemy krwi chcemy dymów i akcji na granicy wytrzymałości fizycznej i psychicznej aktora. Reklamujac się na #patostreamy podpisujesz pakt z diabłem i albo zostajesz proboszczem albo @Lordzik #dwapalcewnatalce
@asternik: @RazemSuS: ja jednak uważam, że wykończenie patostreamera w ciągu kilku tygodni to niezbyt dobry pomysł ( ͡°͜ʖ͡°) Totalna niewola może się sprawdza przy budowie piramid, ale przy zajęciach tego typu wymagających dobrego humoru, zapału i kreatywności już nie bardzo. Wypalenie będzie miało miejsce bardzo szybko
@asternik: Nie chodzi o dobre serduszko, bo nawet z czysto egostycznego punktu widzenia lepiej mieć do wyboru, niedoskonałego, ale zapowiadającego się (i czasem nawet dymiącego) strimera lub nikogo, albo zasraną kanapę na urzędniczej.
@niezwornowazony: ale u niego zapału było na 15% i leciał w dół ( ͡°͜ʖ͡°) kreatywność trwała 10 min i kończył przepraszaniem i powrotami do domu lub w miejsca, gdzie psy szczekają dupami, a wrony zawracają. Jego kontent to domówki z mateuszem na talerzu w obecności Lepszego obesrańca albo ciepłej kluchy Czeczena, a jeszcze lepiej w obecności hamulca Szymonka.
tag #patostreamy to nie przytułek dla nieudaczników. Patokoneserzy nie głaskają kogoś za to że ma dobre serduszko albo się stara, chcemy krwi chcemy dymów i akcji na granicy wytrzymałości fizycznej i psychicznej aktora. Reklamujac się na #patostreamy podpisujesz pakt z diabłem i albo zostajesz proboszczem albo @Lordzik
#dwapalcewnatalce