Wpis z mikrobloga

Księstwo Zbigniewa Ziobry.

Przeważnie nie dodaje żadnych politycznych bzdur, ale warto, żeby przeciętny człowiek zobaczył jak robi się kiełbasę, a to tylko pomniejsza partia fanatyków religijnych dających pieniądze pewnemu redemptoryście. Pomyślcie tylko jak daleko może zanieść Was 500 złotych na dziecko, na które nie stać ludzi. Przeto ja zakładam partię i daje 550, a jak mnie przebijecie, to o 50 więcej - też się chcę nachapać za państwowe darmowe pieniądze.

Artykuł

#starszezwoje - blog ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami

#historia #polska #polityka #myrmekochoria
myrmekochoria - Księstwo Zbigniewa Ziobry. 

Przeważnie nie dodaje żadnych politycz...

źródło: comment_1600678173Hxk0pzsrKmeLCHDLKA9tGF.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@myrmekochoria moze rzeczywiscie leppiej, ze nie dodajesz polityki. Robic wrzute na oboz rzadzacy i posilkowac sie gw jako zrodlem - troche slabo. Tak samo jak dodac wpis przeciw ko i dodac zrodlo z gazety polskiej. Chociazby kurski nie jest czlowiekiem ziobry. Jak ma sie ciekawy kontent to moze lepiej nie wchodzic w polityke.
  • Odpowiedz
@bacaa90: @kezioezio: Nie rozmawiajcie z trollami i rybkami gupikami, których pamięć sięga do 4 lat maksimum. Dodałem go już na czarną, ale kraj niestety takich ludzi nie może dodać na czarną listę i wciąż niedoinformowany wyborca pijący Harnasia ma takie samo prawo głosu co Wy.
  • Odpowiedz
@Lugi132: Mój drogi wyborco. 50 złotych podwyżki w zupełności wystarczy na flaszkę wódki, papierosy oraz najtańsze cukierki dla dzieci, a na dodatek akcyza wróci do moich lepkich łap . Jakim cudem jeszcze nie jestem kolejnym ministrem finansów! Na kilka tygodni/miesięcy chociaż, aby pobrać odprawę i włożyć moją upośledzoną rodzinę na stołki
  • Odpowiedz