@damw: świetny zestaw, zazdro. Sam nie posiadam nic z Ninjago, chociaż bardzo mi się podoba zestaw Ninjago city, niestety set już jest retired i bardzo drogi. Czaje się na przyszły rok ma wyjść Gardens od Ninjago city.
Czaje się na przyszły rok ma wyjść Gardens od Ninjago city.
@napewnonie: właśnie z tego powodu kupiłem ten dzisiejszy. Jak już będę składał, to będę miał Doki z zacumowaną Perłą, dzisiejszą świątynię oraz te Ogrody, które dopiero mają wyjść. Zastanawiałem się też nad Ninjago City ale jak już sam zauważyłeś, jest retired i kosztuje sporo kasy.
@damw: O tego lotniarza w 70751, ma lotnię prawie taką samą jak ten ninja z 1187.
@Raport45: Niestety nie miałem, ale miałem szarego ninję z innego zestawu. Jak się bawiliśmy z kolegami moimi klockami to zawsze był wyścig kto pierwszy ninję zaklepie do swojej bazy.
#legodamwa <-- pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
Lego Ninjago 70751
Liczba elementów 2028
Zestaw z roku 2015
Cena katalogowa 899,99 zł
Na kolejną serię zapraszam 19.10.2020
#lego #pokazzakupy #chwalesie #azja #fajerwerki
@napewnonie: właśnie z tego powodu kupiłem ten dzisiejszy. Jak już będę składał, to będę miał Doki z zacumowaną Perłą, dzisiejszą świątynię oraz te Ogrody, które dopiero mają wyjść. Zastanawiałem się też nad Ninjago City ale jak już sam zauważyłeś, jest retired i kosztuje sporo kasy.
@napewnonie: jedyna prawilna 70618 a nie ten nowy wypierd xD
@napewnonie: no jest ;) Dziwię się w sumie, że pytałeś, bo linka do niej przecież wrzuciłem w poprzedniej wiadomości. Wystarczy na Perłą kliknąć
@Raport45: Niestety nie miałem, ale miałem szarego ninję z innego zestawu. Jak się bawiliśmy z kolegami moimi klockami to zawsze był wyścig kto pierwszy ninję zaklepie do swojej bazy.
@Czymsim: omg, cały czas zafixowany byłem na rozmowie o Perle, i nie skumałem na początku xD