Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +103
-Łęcina, przecież powtarzałem, nie robimy w elektryce...
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
Pokojowa +263
Rosja: Członek Rady Polityki Zagranicznej Dmitrij Susłow zaproponował zorganizowanie demonstracyjnego wybuchu nuklearnego.
Jego zdaniem "zachodnich polityków przed wielką wojną powstrzyma jedynie strach przed wojną nuklearną, kiedy zobaczą na żywo grzyb nuklearny we wszystkich kanałach na świecie.." – wyjaśnił Susłow.
"Syberia jest duża, jest mnóstwo przestrzeni!.."
Ps. Rosja to jeden ogromny psychiatryk, albo zgrywają niezrównoważonych, bo nie chcą łatwo stracić władzy.
¯_(ツ)_/¯
#ukraina #wojna #rosja
Jego zdaniem "zachodnich polityków przed wielką wojną powstrzyma jedynie strach przed wojną nuklearną, kiedy zobaczą na żywo grzyb nuklearny we wszystkich kanałach na świecie.." – wyjaśnił Susłow.
"Syberia jest duża, jest mnóstwo przestrzeni!.."
Ps. Rosja to jeden ogromny psychiatryk, albo zgrywają niezrównoważonych, bo nie chcą łatwo stracić władzy.
¯_(ツ)_/¯
#ukraina #wojna #rosja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ubezpieczenia #dom