@Kowixx: Czyli uważasz, że wygląd nie ma żadnego wpływu na wybór danego faceta? Oczywiście toksyczność mężczyzn, którym jest ciężej jest czynnikiem wpływającym na problemu w odnalezienie kobiety jednakże nadal przystojny i toksyczny facet ma więcej szans na związek niż brzydki i po prostu miły niebieski.
@Kowixx: Ponieważ koncepcja tego mema wskazuje na to, że toksyczni incele i przegrywy obwiniają facetów, którzy charakterologicznie są raczej bez problemowi i uważają ich za chadów a pomija absolutnie fakt wyglądu. Uważam, że toksyczny mężczyzna bez wyglądu wyzywany jako przegryw itp. w większości przypadków stał się taki przez czynniki zewnętrze czyli między innymi wyśmiewanie w szkole, toksyczna rodzina lub złe relacje z kobietami. Przez swój wygląd nie ma on szans
@Kowixx: Nie, nie, oni twierdzą że przez spermiarzy nie mają dziewczyn bo ci licznymi komplementami zaburzyli ich ego i teraz przez te komplementy one uważają się za modelki i chcą tylko chadów 9/10 xD No kretyni po prostu.
@Kowixx: No dokładnie. Ja np nie mam laski, bo wszystkie co mi sie podobają zajęte. Nawet kasiaści psychologowie miewają problemy ze znalezieniem laski, a na nikogo nie zwalają winy, nie są toksyczni i mają wszystko by budować związek. Problemem jest hipergamia kobiet oraz sytuacje, gdzie w porównywalnej grupie wiekowej na 100 typa przypadają 84 kobiety. Przykładowo 50 z nich będzie leciało na 20 typa, inne to chodzące bezmózgie gówno, a
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#zleuzytememe
źródło: comment_1600516106UQO7Nn4eOP0jOIvpUI152X.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora