Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +60
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Linnior88 +12
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Pierwszy od czasów tego z hakami, który naprawdę mi się podoba, a nie robiony tylko dla pieczątki ( ͡° ͜ʖ ͡°) póki co udało mi się zejść poniżej 30s (29.xxx), wiec nienajgorzej - ale dalej widzę kilka miejsc do poprawki.
Jestem ciekaw jakiego speedruna wymyślą na 35-lecie Mario. Szkoda że tylko speedruna mają dać z tej okazji do SMM2, ale z drugiej strony - przynajmniej uznali SMM2 za grę, do której jeszcze można coś dodać (tak, patrzę na ciebie, Super Mario Party...)
Dla lekkiego zwiększenia zasięgów zawołam też #nintendoswitch , bo nie każdy obserwuje ten pierwszy tag :(
Kampanię zrobiło Nintendo.
„Pełne Światy” są autorstwa graczy, wyświetlają się w menu i możesz sobie odświeżać do woli, albo jak masz kod gracza (Maker ID) to możesz wejść do jego świata, wiec to nie tak, że stare są niedostępne.
To o czym mówię to Ninji Speedrun, z głównego menu masz dostęp na samym dole. Co jakiś czas nintendo wrzuca nowy poziom do tej kolekcji, masz
Grywam trochę więcej niż tylko ninji, ale te super worldy w ogóle mnie nie chwyciły, wiec standardowo ogrywam popularne i trochę niszowych speedrunow, ale już widzę że zaczyna się robić powtarzalne to bardzo. Trzeba się na
https://youtu.be/1crj-heA-wg