Wpis z mikrobloga

@KYK_: zapomniałeś dodać, że jest obrzydliwe tłusty i na 3 dzień tej diety jelita warczą na sam zapach tych kurczaków. Jest #!$%@? dobry i tani ale na dłuższą metę nie idzie na djecie ochą żyć. Btw - cały kurczak 10 zł kosztuje.
  • Odpowiedz
to nie kurczak sprzed tygodnia. Czasem trzeba czekać aż upięką, bo szybko schodzi.


@KYK_: ale ten kurczak miał tydzień przed upieczeniem już, a nie, że leżał tydzień zrobiony. Oni griluja mięso nieswieże, albo wręcz po terminie, bo nie mogą takiego sprzedać na sklepie.
Prosta logika - widziałeś kiedykolwiek punkt z kurczakiem z grilla poza marketami?
  • Odpowiedz
griluja mięso nieswieże, albo wręcz po terminie, bo nie mogą takiego sprzedać na sklepie.

Nie wiem jak w Piasecznie, ale w moim Auchan ciężko kupić coś z kurczaka wieczorem.
Poza tym nieświeżego kurczaka wyraźnie czuć po upieczeniu.

Prosta logika - widziałeś kiedykolwiek punkt z kurczakiem z grilla poza marketami?

@ccTV: Tak. I to taki, przed którym co tydzień ustawiają się kolejki..
  • Odpowiedz
@ccTV: grilowałeś kiedyś zepsute mięso? śmierdzi jak jasny #!$%@?, nie polecam. To jest inaczej: wrzuca się kurczaka na grilla i on się tam kręci.. godzinę, dwie.. dzień, trzy... Tak było kiedyś. Teraz schodzą bardzo dobrze i tak po 18 to nie ma tam wiele.

Dodam jeszcze, że te stoiska to też bufet pracowników - mają tam zniżki i bony na to. Cały sklep tam żre :]
  • Odpowiedz
@Walus002: Nie wiem jak to się nazywa. Jak wchodzisz do Hali od strony przystanku tramwajowego to zaraz po prawej jest pierwszy bar, a kawałek dalej skitrany za kioskiem drugi. I ten drugi jest zajebisty. Za dychę dobry dwudaniowy obiad.

Dobra edit. Żadna Tęcza, prawilna, jedyna i niepowtarzalna Hala Targowa obok filologii polskiej.
  • Odpowiedz