Aktywne Wpisy
xena_x +7
Kiedy stare dziady wreszcie nauczuczą się że młoda 20-latka nigdy nie pokocha ich szczerze?
Obrzydliwy stary pryk startuje po raz kolejny do piękniej sporo młodszej kobiety, czy on nie nauczył się po sprawie z Amber, żeby nie kręcił się obok młodszych i piękniejszych od niego kobiet, bo prędzej czy później wyrolują go mistrzowsko jak zrobila Amber?
Typek może w młodości był przystojnym alvaro, ale na stare lata wygląda jak próchno i on
Obrzydliwy stary pryk startuje po raz kolejny do piękniej sporo młodszej kobiety, czy on nie nauczył się po sprawie z Amber, żeby nie kręcił się obok młodszych i piękniejszych od niego kobiet, bo prędzej czy później wyrolują go mistrzowsko jak zrobila Amber?
Typek może w młodości był przystojnym alvaro, ale na stare lata wygląda jak próchno i on
Zmarła mi bardzo bliska osoba, macie jakieś gierki fabularne w które można się wciągnąć w historię aby się wyłączyć? Raczej nic wesołego i raczej nie coś o czym słyszał każdy normik. ( ͡° ʖ̯ ͡°) przeszedłem ostatnio wszystkie gry Quantic Dream (Heavy Rain,
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
#jedzenie #gotujzwykopem #takaprawda
xDˣᴰ
@KYK_: ale ten kurczak miał tydzień przed upieczeniem już, a nie, że leżał tydzień zrobiony. Oni griluja mięso nieswieże, albo wręcz po terminie, bo nie mogą takiego sprzedać na sklepie.
Prosta logika - widziałeś kiedykolwiek punkt z kurczakiem z grilla poza marketami?
Nie wiem jak w Piasecznie, ale w moim Auchan ciężko kupić coś z kurczaka wieczorem.
Poza tym nieświeżego kurczaka wyraźnie czuć po upieczeniu.
@ccTV: Tak. I to taki, przed którym co tydzień ustawiają się kolejki..
Kolejka po kurczaka na popularnej Saskiej Kępie. Niedaleko stąd pisywała Osiecka i gdzieś w okolicy mieszka Sojka.
https://www.google.pl/maps/@52.2354288,21.0534983,3a,75y,289.18h,86.27t/data=!3m7!1e1!3m5!1sycYsd1obyM0wWuMkeJGw7A!2e0!5s20090501T000000!7i13312!8i6656
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodam jeszcze, że te stoiska to też bufet pracowników - mają tam zniżki i bony na to. Cały sklep tam żre :]
Dobra edit. Żadna Tęcza, prawilna, jedyna i niepowtarzalna Hala Targowa obok filologii polskiej.