Wpis z mikrobloga

Trochę się pochwale :D

Moje urządzonko trafiło do #usa i niedługo będzie tam sprzedawane :D Jeśli się przyjmie potencjalnie bedę myślał o globalnej produkcji.

Bardzo mocno chciałbym podziękować mireczkowi @0x34 który mocno mi pomógł ze stworzeniem elektroniki na płytce i doradzał fajne pomysły ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cena wysoka bo shop dodaje do tego full support, montaż etc.

Generalnie mam nadzieję, że uda się zrobić kolejną wersję z większą ilością featurów. Obecnie 4MB flasha zajęte są w 94%, więc szukam wersji 16MB i wrzucam sobie obsługę wi-fi do NTP oraz do automatycznego wysyłania logów na jakiś google drive/FTP.

https://www.clown-shoe.com/single-post/2020/09/16/Announcing-the-Logger-S---an-E36-CAN-data-solution

Urządzenia wciąż dostępne dla zwykłego śmiertelnika bezpośrednio u mnie po 100 GBP ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tuning #samochody #chwalesie #arduino #esp32
sorek - Trochę się pochwale :D

Moje urządzonko trafiło do #usa i niedługo będzie t...

źródło: comment_1600340560BqLejfPlzlY726aH2yArRO.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@OrzechowyDzem: to nie ja ( ͡ ͜ʖ ͡)

Nie użytkowników tylko kierowców xD

So, when you get back on the radio, you can confidently explain to your driver that "they just suck and should drive faster!" If you're using a RaceCapture dash, this is a perfect opportunity to make use of the pit-to-car alert feature on Podium!
  • Odpowiedz
Fajnie to wygląda. Potwierdzam, że elektronika jest zaprojektowana poprawnie. Tak trzymaj Miras! Liczę na browara z okazji udanego projektu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Nieszkodnik: ah wybacz. W skrócie:
- zbiera dane z dowolnego komputera samochodu za pomocą k-line:
* wyświetla je
* zapisuje na karte sd
* rentransmituje po CAN
- jest konfigurowalne
  • Odpowiedz