#motoryzacja #samochody Szybie pytanie, co możecie szczerze polecić? Zbieram się powoli do zmiany z Vectry C ,fajnie jak znalazloby się cos w podobnej wielkości ,bądź dłuższe Budżet +/- 13k
@Chadson9: no to budżet pozwala na kolejną poliftową Vectrę z jakimś dobrym motorem
Nie kupisz w segmencie nic specjalnie nowszego/większego, a zamiana na równoletnie Mondeo moim zdaniem nie ma sensu
Na jako taką nowszą o jedną generację Insignie budżet ponad x2
Możesz zejść z rozmiarem i brać jakąś nowszą Astrę w kombi, albo zamienić leciwą Vectrę na równie leciwego C5, Mondeo, czy cokolwiek innego w segmencie
@wuwuzela1 Zawieszenie, w kwestii silnika nie mam żadnych zastrzeżeń ,osprzęt też jeszcze mogę przebolec, ale z zawieszeniem co chwila coś do zabawy No i ta legendarna choinka, żaden inny samochód który mialem nie miał takiej częstotliwości z błędami Ostatnio bawiłem się z geometrią I tylnymi hamulcami Zmienione dosłownie wszystko I nadal ściąga w jedną stronę, A z tylu wymienione klocki ,tarcze ,zaciski ,wszystko nowe, jedyne co zostało to chyba przewód hamulcowy
@Chadson9: Poczytaj w necie O ile dwójka miała opinie królowej lawet z pewnych względów o tyle III jest tego pozbawiona ale janusze dalej powtarzały te same brednie bo wąsy im mózg zarosły
Szybie pytanie, co możecie szczerze polecić? Zbieram się powoli do zmiany z Vectry C ,fajnie jak znalazloby się cos w podobnej wielkości ,bądź dłuższe
Budżet +/- 13k
@Chadson9: no to budżet pozwala na kolejną poliftową Vectrę z jakimś dobrym motorem
Nie kupisz w segmencie nic specjalnie nowszego/większego, a zamiana na równoletnie Mondeo moim zdaniem nie ma sensu
Na jako taką nowszą o jedną generację Insignie budżet ponad x2
Możesz zejść z rozmiarem i brać jakąś nowszą Astrę w kombi, albo zamienić leciwą Vectrę na równie leciwego C5, Mondeo, czy cokolwiek innego w segmencie
@Chadson9: możesz wytłumaczyć dlaczego?
No i ta legendarna choinka, żaden inny samochód który mialem nie miał takiej częstotliwości z błędami
Ostatnio bawiłem się z geometrią I tylnymi hamulcami
Zmienione dosłownie wszystko I nadal ściąga w jedną stronę, A z tylu wymienione klocki ,tarcze ,zaciski ,wszystko nowe, jedyne co zostało to chyba przewód hamulcowy
O ile dwójka miała opinie królowej lawet z pewnych względów o tyle III jest tego pozbawiona ale janusze dalej powtarzały te same brednie bo wąsy im mózg zarosły