Aktywne Wpisy
jegertilbake +23
#antynatalizm
Czy od początku istnienia tego tagu lub może istnienia ludzkości podał ktoś w końcu choć jeden dobry argument za posiadaniem potomstwa czy dalej nic?
Dawno tu nie zaglądałem więc będę wdzięczny za update tl;dr
Czy od początku istnienia tego tagu lub może istnienia ludzkości podał ktoś w końcu choć jeden dobry argument za posiadaniem potomstwa czy dalej nic?
Dawno tu nie zaglądałem więc będę wdzięczny za update tl;dr
brh4life +534
UDAŁO SIĘ!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
#religia #chrzescijanstwo #katolicyzm
Jak to nie współżyła?
A brat Jezusa i reszta rodzeństwa to się skąd wzięli?
Jeśli dyskusja nie posiada zdefiniowanych przez OPa ram i limitów, dozwolone są wszelkie zgodne elementy niezależnie od pochodzenia, tradycji, etc.
Tak wiec: Jezus miał rodzeństwo, case invalid.
A powyżej masz wątek OPa, który nie zaznaczył żadnych ram i kontekstu. Twoje próby tłumaczenia co autor miał na myśli nie mają tu żadnego zastosowania, a jedyne co robią to prezentują go jako upośledzonego Internetowo obywatela, który wymaga wsparcia osób trzecich do funkcjonowania.
Nie tędy droga.
Piszesz bez związku z OPem w jego wątku? To bez sensu. Daj się wypowiedzieć człowiekowi, chyba, że masz go za tak ułomnego, że nie potrafi własnego wątku argumentować.
Nie, dlaczego? Po prostu prowadzisz dyskusję w oparciu o niejasne i niepełne przesłanki.
Natomiast każdy burak, który się wpiernicza w wątek i robi za wafla zasługuje tylko na potraktowanie z obcasa.
@JesterRaiin: Otóż to! To jeszcze powiedz mi dlaczego wyskoczyłeś na @Ignacy_Patzer, który odpowiedział ci choćby w myśl tej zasady.
Już odpowiedziałem: wątek rozpoczyna OP i do niego należy kontynuowanie, argumentacja, moderacja, prostowanie, etc, etc.
Każdy usłużny idiota spieszący z "posługą" i wyjaśnianiem w zastępstwie OPa "co autor ma przez to na myśli" komunikuje swoimi wtrętami, że uznaje go za mentalną niemotę, która bez jego pomocy nie da sobie rady. Przypomina tym samym każdego z tych manipulatorów, którzy są przekonani, że wiedzą dokładnie co Bóg miał na myśli robiąc
Ty zakładałeś wątek? Nie. A więc nie kombinuj i nie odwracaj kota ogonem, telepato.
A czy się spotkałem z kiepskimi dyskutantami i waflami? Jasne. Internet nie jest wolny od ludzi bez ogłady i pozbawionych kultury dyskusji.
Owszem, jak widać po Tobie
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
A teraz pędź dalej odgrzebywać stare wpisy, jeszcze jakieś pozostały i wymagają Twojego komentarza.
Biorąc pod uwagę ilość produkowanych komentarzy/minutę?
Tak. To zamierzchła przeszłość, kol. archeolog.