Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AdrianJ: cóż, ja już tylko słucham 13 i czasem czegoś wieczorem, jak sprawdzę kto jest. I czasem tonacji. Poza tym cisza. Radio internetowe nie wywołuje dalej chemii i nic na to nie mogę poradzić. Jak zaczną robić poranki jak Antyradio, to można sprzedać odbiornik na allegro
@dudi_: Czuję ból, ale mam nadzieję, że za parę lat to wszystko wróci - tak, jestem ekstremalnym optymistą. Póki co gromadzę ile wlezie audycje archiwalne (na screenie wycinek), niedługo nowy dysk będzie potrzebny, najlepiej 2 w RAID, by w razie awarii to przetrwało. Planuję także postawić sobie jakiś serwer lokalny na kompie z udawanym radiem internetowym i zrobić użytek z archiwum, by nadal mnie budziły w radiobudziku normalne poranki
Pobierz AdrianJ - @dudi_: Czuję ból, ale mam nadzieję, że za parę lat to wszystko wróci - tak...
źródło: comment_15999261268XNXakxA0MBLOKWJrl6Kpu.jpg
@AdrianJ: @miras_m:
W sumie chciałem zawołać @ciechan666 i zapytać się czy ma RiGCz (starych dziennikarzy Trójki którzy trwają na posterunku i zostali dla słuchaczy szanuję i rozumiem, ale przechodzenie do Trójki w takiej sytuacji to już jednak przegięcie), ale niestety usunął konto xD