Aktywne Wpisy

Pokojowa +8
Spotykasz Ją. I mówi ci cześć. Co robisz?
źródło: temp_file2096355521612088083
Pobierz
wfyokyga +33
Dobranoc
źródło: temp_file811574961035942487
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2096355521612088083
Pobierz
źródło: temp_file811574961035942487
PobierzWykop.pl
według mnie są dwa duże problemy:
1) Gracze nie chca być "team dependent" - nie bez powodu wszyscy chca grać na midzie, w low elo nikt nie chce być supp/adc/jungle (to nie sa wymysly bo najwiekszy potencjal 1v9 w low elo masz na midzie, a supp/adc/jg zasysaja jak nie ma z kim grac, szzególnie na bocie). Nie bez powodu jak ktoś #!$%@? solo linie (z własnej winy nawet) to leci rq bo nie chce byc zalezny od teamu xD Rozwiązanie to dla mnie wprowadzenie trybu dla ludzi którzy chca grac solo/we 2 czyli jakies 1vs1/2vs2 bo nie wierze ze rito pstryknie palcami i nauczy graczy jak grac na kazdej roli i ogólnie jak grać jako drużyna.
2) premady. Nienawidze grac z premadami lub na premade (duze premady, te 2 jeszcze toleruje) na jakimkolwiek gamemode. Są op, a na soloq duo jest bardzo op. Przynajmniej bot powinien być "mirrorowany" na soloq.
#leagueoflegends
ja lubie grac supkiem, ogrywac macro, robic jakies ciekawe roamy ale w koncu tak jak piszesz, przegrasz ruletke i czujesz ze
A w S7/S8 zacząłem grać randkedy na adc tylko dlatego ze nie moglem zniesc dlugosci czekania xD a po rozjechaniu adcków przerzuciłem sie na supka zeby miec nadal krótkie czekanie.
A po drugie ciezko je ograć macro, silver z mojego teamu wyłączy pingi albo ich nie widzi, a enemy team silver który nic nie wie o macro i tak zejdzie do swojego ziomka bo mu krzyczy na głosniku. I w momencie kiedy mam grać z założeniem że zawsze robie 1vs2/3 wracam do punktu wyjscia i
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
4. matchmaking i niedzielni gracze.
5. testowanie trollpicków przez smurfów, albo maciusiów którzy chcą sobie pograć katariną
ad.4 Wystarczy wprowadzić minimalną ilość gier dziennie, żeby dobierało Ci takich samych graczy a nie kogoś kto idzie zagrać raz na ruski rok i #!$%@?, bo nie umie grać.
ad.5 Mozesz grać rankedy daną postacią jak masz minimum 10-20 gier i 50% winratio. (można stworzyć osobny tryb do tego i nazwać np "tryhard
2) Zbugowany klient
3) AA po flashu
Czwarte i najważniejsze to mentalność ludzi. Mimo że drużynka wygrywa swoje linie, to taki Maciuś Dariuszkiem na topie przegrał na Teemo, więc postanowił biegać sobie po mapie i pisać głupoty na czacie. Ostatecznie udało się wtedy wygrać, ale ile miałem takich sytuacji.. Co za tym idzie - praktycznie zerowa karalność takich śmietników. Plus tak jak mówisz. Piąta minuta
@JakTamCoTam: no to byś grał tylko na toxic graczy którzy mają już przepirdole X gier dziennie wiec teraz mają #!$%@? i 1000 gier hardstucki xD