Aktywne Wpisy

mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.
Mirko niech doradzi czy to zły pomysł rozliczenia.
Jest wyjazd w trasę 2x1300km. Ja + różowa i para znajomych.
Ja mam 6 letnie, wygodne auto klasy premium w którym założyłem LPG za 8200PLN by teraz spalanie w trasie było 11litrów +1l benzyny.
Znajomi wpadli na pomysł, że pojedziemy moim autem bo będziemy sie zmieniać na trasie i mam gaz więc jak podzielimy koszty to wyjdzie nam wszystkim taniej.

źródło: 22552830_10155704374248150_6008567278218600863_n
Pobierz
WLADCA_MALP +6
Wiecie, po czym najłatwiej poznać kierowcę "mieszczucha", a przynajmniej takiego, który zdawał na prawko i jeździ po dużym mieście przez cały rok a poza granice miasta wyjeżdża może na urlop raz w roku? Po tym, że nie pamięta przepisów a szczególnie jednego, który odwołuje ograniczenie prędkości poza terenem zabudowanym. Ja wiem, że dla wielu kierowców to oczywiste, ale wnerwiało mnie niemiłosiernie kiedy na 90 jest zwolnienie do 50/60, potem odwołanie ograniczenia prędkości

źródło: 204f76647edb2d8e83dfd870226da061
Pobierz
Miałem długi czas iSat Polska, ale niestety wszystko co dobre to się kończy. Próbuje aktualnie #plusx, ale już widzę, że nie ma startu do #isatpolska. Najbardziej zależy mi na stabilności/jakości kanałów sportowych.
Dzięki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iptv #teleelevidenie
Potem sprawdzę #teleelevidenie i #rapid.
Miałem iptv, już nie pamiętam które to było dokładnie, gdzie obraz wyglądał tak jak na fotce. Normalnie paski było widać. :x
źródło: comment_1599857971ZfbwDN8sbvOQ32203OWXqb.jpg
PobierzOglądam już 25 minut Superpuchar Europy Bayern - Sevilla i jeszcze ani razu nie przycięło, więc duży plus. Ale jakość pozostawia wiele do życzenia, znowu to "paskowanie" jak na zdjęciu, które wrzucałem wyżej. Mimo wszystko wolę obniżoną jakość niż przycinki.
#teleelevidenie jeszcze nie sprawdziłem. Będzie następny. Póki co zostaje przy #plusx, choć
#iptv #teleelevidenie