Aktywne Wpisy
Marco_Pollo +16
Gilboa +23
Przypomniało mi się jak my sobie na tagu #przegryw siedzimy spokojnie, prawilnie żadnej dziewczyny nigdy, żadnych koleżanek, a tu przychodzi jakaś p0lka coś #!$%@?, że ona przegryw jest, bo miała 4 chłopaków, oni ją rzucili chyba i ona biedna samotna nikt jej nie chce XD Jeszcze chyba ulana, ale #!$%@? jak ma ciężko.
Prawda jest taka że wystarczy nie być ulańcem jesli jesteście wy (urojone damskie przegrywy) brzydkie z twarzy, chyba że
Prawda jest taka że wystarczy nie być ulańcem jesli jesteście wy (urojone damskie przegrywy) brzydkie z twarzy, chyba że
Szukam #zegarki dla #rozowepaski na #prezent
Bardzo jej sie podoba DW ze zdjecia ale słyszałem ze to bardziej modowy zegarek i bardzo sie niszczy? Czy to kwestia oryginalności? Czy cos w tym jest?
Polecicie cos podobego ale bardziej trwalego?
Wynagania:
Biala prosta klasyczna tarcza
Srebrna obramowanie
Brązowy pasek ( wiaodmo mozna wymienić)
pomocy!! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeszcze #zegarkiboners #kiciochpyta
Jak tanio i dobrze to klasycznie coś z Casio bym polecał. Kiedyś poszedłem do zegarmistrza z dwoma zegarkami - tym klasycznym
Poszukaj Timexa lub Casio w tym stylu
https://m.ceneo.pl/60607062;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&shop=147430457&gclid=Cj0KCQjwwOz6BRCgARIsAKEG4FXVhptKYlP698BEqLkFsvHQWZL5IowA9wSlgH1IS2nb8Yio1Xu9XHsaAtIQEALw_wcB#spec
Wydaje mi się, że w przypadku zegarka dla pani bardzo ważne jest to jak wygląda... wręcz najważniejsze. Koledzy z tagu doradzają z naszego punktu widzenia, gdzie dla kobiety to po prostu biżuteria i ma się podobać i pasować do na przykład torebki...
To trochę pułapka, bo zegarki po stokroć gorsze mogą się najzwyczajniej w świecie nie spodobać. DW na pewno jest
@Dominik80: w ta stronę ale to jesscze nie to (╯︵╰,)
Wlasnie dla kobiet to dodatek. Podejrzewam ze dla dużej części różowych nawet nie musi dzialac ale ma wyglądać
Tu prawdziwe zdjęcia mojej propozycji w recenzji: https://www.benswatchclub.com/blog/casio-retro-ltp-review
Rzuć okiem i powiedz, czy nie jest to zbliżony stylistycznie minimalistyczny zegarek. A do tego stał nierdzewna i szafir, które posłużą lata...
Nie wpadłbym zeby ogladac recenzje/blogi ale będe cisnął w ta strone
Jak macie cos jesscze to podrzucajcie bo musze na weekendzie to ogarnąć.
Dzięki mirasy!!
Wrzucam zdjęcie, jeżeli Cię zainteresuje to podam za kilka minut numer ref.
Miras a kojarzysz marke mvmt? Tez modowy?