Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@bydgoszczvx: jak widać dla niektórych wykopkow trzymanie 10 godzin to za mało i wola zapłacić z 10 razy więcej by trzymało 14 godzin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@uwielbiamnalesniki: Wąchałem to cudo w Zarze no i tak średnio bym powiedział. Psikasz Bakłażana 540 w wersji Perfuma na kurtkę wiosną, wyjmujesz z szafy jesienią i dalej go czuć. Jakbym miał jakiegoś brać, to brałbym Baccarat 540 extrait de parfum zamiast EdP, a tym bardziej zamiast Zary która nie ma sensownej projekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Eustachiusz: nie wiem czy w przypadku tego zapachu liczyłbym na wyprzedaże, hype który na niego jest sprawia, że bardziej wierzę w to że go "byznesmeni" spekulanci perfumowi wykupią w całości i będą na allegro i olxach sprzedawać po stówce xD
  • Odpowiedz
Jakbym miał jakiegoś brać, to brałbym Baccarat 540 extrait de parfum zamiast EdP, a tym bardziej zamiast Zary która nie ma sensownej projekcji

@KaraczenMasta:
No ok, a jak sam zapach oceniasz? Bo projekcja na kilka miesięcy to już przesada ( ͡° ͜ʖ ͡°) i mało co tak trzyma, więc ten zarzut wobec Zary jest niepodstawny, natomiast ciekawi mnie doznanie oflafolka....no zapachowe ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz