Aktywne Wpisy
Tomek3322 +643
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Kazdy d3bil ktory halasuje swoim szrotem Audi czy innym Mustangiem, a takze ci na motorach powinni z miejsca dostawac mandaty i prace spoleczne przy budowach.
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Mirki w temacie #tinder #badoo - takie pytanie.
Jestem różowym, zarabiam 5,5 k netto., level 27. Mieszkam sama od 3 lat. Kilka miesięcy temu rozstałam się z niebieskim i zaczęłam się rozglądać - a że praca zdalna i "nieśmiałość" mocno mi ograniczają kontakt z nowymi ludźmi, to robię to na tych portalach. Czy według Was to jest okej, że szukam faceta w moim wieku lub lekko starszego (min 26, max max 36 lvl), patrząc też na to czy akurat mieszka sam i czy ma w miarę dobrą pracę w okolicy moich zarobków?
Wiem że jest tutaj mnóstwo wpisów "loszki patrzą tylko na hajs", ale jestem w sytuacji gdy sama go mam i nie chcę być czyjąś sponsorką, na pewno nie na początku relacji - byłam raz w związku z facetem zarabiającym minimalną i było to dość niekomfortowe, że albo płaciłam za całe wyjście, albo siedzieliśmy w domu. Podział pół na pół jest fajny, ale fajnie jak obie strony mogą sobie na to pozwolić. Jestem ciekawa jak Wy to odbieracie, bo ciągle czytam tylko o sytuacji gdy to różowa zarabia minimalną, a niebieski musi pilnować by go za mocno nie wydoiła.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f5a91058679b6c666e7b913
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@pekniety_tapczan: Nie byłbym taki heja do przodu. Można zarabiać dużo, ale ma to swoją cenę w postaci dostępności większej niż 8h na dobę i/lub stresu. Jedno i drugie jest dobre na kilka lat. Potem lepsza praca za sensowny pieniądz ale w spokoju zamiast dzikiego #!$%@? dedlajnów.
@ziuaxa: Nasza kultura i system socjalny nie motywują różowych do takich pułapów
@ludzik: Nie chodzi o to, żeby pracować 20h i zarabiać 15k, bo to nie jest żadne osiągnięcie.
@wykopowy_brukselek - czasami na badoo/tinderze mają napisane gdzie pracują, bardzo często jest to np "kasjer w żabka" albo "magazynier" i raczej wtedy nie jestem zainteresowana. No i często się jednak zgaduje o pracy. Też nie chodzi mi o same zarobki, ale o możliwości rozwoju - jak ktoś ma
ale jak si epoznalismy to byla roznica, ja jedynie mialem alimenty i stypendium i kredyt studencki, ona dostawala kase od rodzicow
a po studiach to ja zarabialem grosze, 900 zl na umowe o dzielo a ona wiecej i jakos nie patrzyla na
@Kerrigan: Właśnie u facetów tego nie trzeba. Stąd piszę o kulturalnym narzucie jeśli chodzi o wysokie zarobki kobiet