Wpis z mikrobloga

@Nevak: Populizm większy niż pole powierzchni uszów Urbana. Skończmy z chowem klatkowym, zakażmy przywiązywania do łańcuchów, zakażmy wyprowadzania psów na smyczy, zakładania kagańca, zlikwidujmy ogrody zoologiczne i schroniska. Wolność zwierząt najprawdziwszym wyznacznikiem wolności!
@huntforfur: Wtedy to już w ogóle będzie wolność przez duże W. Osiągniemy Mount Everest WOLNOŚCI!

Jeszcze pasowałoby dodać zakaz sterylizacji futrzaków, ale na to bambiniści już nie przystaną, bo według ich plastycznego sumienia - to jest dla zwierzątek 'dobre'. Skąd oni to wiedzą - nie wiadomo. Ważne, że wyznacznikiem wolności i 'dobrego' życia zwierząt jest sumienie i dobre samopoczucie bambinistów ;v
@huntforfur: A gdzie napisałem, że są mi potrzebne do szczęścia? Natomiast daleko mi do mówienia ludziom jak mają żyć, na jakie atrakcje chodzić, w jakim zawodzie pracować. To tak w ramach wolności.

Co do bestialstwa, to wypadałoby 'zakazać' natury, bo bestialstwo jakie się w jej ramach odbywa przekracza rozumowanie wychowanego na 'kapitanie planecie' człowieka ;v