Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +16
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +266
#xiaomi #mi9t #naprawa #telefony #naprawatelefonu #serwisgsm
A tyle sie wszedzie pisze i trabi, ze xiaomi nie sprzedaje oryginalnych czesci do napraw. Wiec wszelkie gownoserwisy, bazuja na komponentach z aliexpress/allegro. Co oznacza zamienniki ktorym daleko do dzialania 1:1 oryginalow. Ewentualnie moga to byc rzeczy z rozbiorek, no ale ile tych dawcow bedzie.
W orzypadku jakichs gowienek jak minijack, wejscie usb, tacka to nie jest problem. W przypadku ekranow, to albo z-----y dotyk, albo kolory jak w psychedelicznym snie, albo czytnik.
Bylo oddac do css, lub
Komentarz usunięty przez autora
Jest na Ali ten sklep?
MIUI Global 12.0.2 Stabilna 12.0.2.0 (QFJEUXM).
Link do Ali - ekran który wybrałem to "Amoled no frame" za