Aktywne Wpisy
miku555 +147
Pralko-suszarka +32
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
#starszezwoje - blog ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami
#historia #ciekawostkihistoryczne #polska #usa #myrmekochoria
Von Braun był odpowiedzialny za konstrukcje rakiety V2, co ciekawe amerykanie nigdy nie wpominali skąd von braun się wziął w gazetach pisali że został pozyskany ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
http://digitalarchive.wilsoncenter.org/document/165387
Amerykanie mogą się chociaż bronić, że to prywatne inicjatywy i przed wojną. Akurat ZSRR ma bardzo dużo za uszami jeżeli chodzi o wspieranie III Rzeszy, obecnie przyjęli taktykę zarzucania oskarżeniami całej reszty świata, by się wybielić.
1. NSDAP mogło liczyć na wsparcie od JP Morgana, który przed wyborami nakręcał propagandę pro NSDAP w Niemczech, ponieważ radio należało do niego :)
2. Połowa pieniędzy na kampanię NSDAP dostała od Rockefellera poprzez biznesy, które miał w uwczesnych Niemczech.
3. Hitler był lubianą osobą w latach 30 również wśród bogatych Żydów w USA. Znane są dobre stosunki