Właśnie zmarł (tak, zmarł) mi pies, z którym całymi dniami bawiłem się za gówniaka (╯︵╰,). Miał 15 lat. Niby pies a czuje jakby umarł mi ktoś z rodziny (╯︵╰) #przegryw #depresja #smutnazaba #rodzina
@Quimeen technicznie synonimy i miras mógł napisać, że zdechł, że padł, że zmarł. To kolega @trablach stanowczo poprawił, że zwierzęta zdychają jakby błędem było twierdzić inaczej. Może zrobił to z niewiedzy, może przez bycie wrednym #!$%@?. Ja tylko uświadomiłem go, że jednak można inaczej to nazwać (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Hereticsheresy: w porównaniu z tym jak się czułem rano jest mi już o wiele lepiej, no ale jeszcze trochę potrwa jak całkowicie pogodzę się z jego śmiercią (╯︵╰,) najgorsze jest to, że nie mam jego żadnego zdjęcia (╯︵╰,) wczoraj jeszcze tak ładnie podskakiwał, nie był już taki żwawy jak dawniej, ale nie przypuszczałem, że to już jego końcówka życia.
Nie wiem co to za posmiewisko na wykopie z osób które idą na miesięczne przeszkolenie wojskowe i składają przysięgę. Jakby była wojna to i tak każdy z nas będzie miał gówno do gadania xD #wojsko #ukraina #wojna
#przegryw #depresja #smutnazaba #rodzina
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu