Wpis z mikrobloga

pani (no spojrz na swoj avatar) #axeliocontent gdzie mozna sie zglosic na ,,kurs" P R O F E S J O N A L N E G O prowadzenia grup, kanalow oraz tajnikow dotyczacych branz w jakich sie pani obraca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pytam bo mnie tez irytuje tez ta amatorka na grupach [troche powaznie mowie]
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież ten śmieć Ci nie odpisze. Śledzi tag ale nie ma odwagi tutaj napisać...
Siedzi w chałupie u Babci i śmierdzi.
Dziwię się że jeszcze go nikt nie dorwał, chyba że na tym podlasiu same takie wynalazki jak kuc mieszkają.
  • Odpowiedz
@KrzywePalce: tu nie ale moze na filmiku bedzie beczal, ze ,,oo te wykopki z choroszczy znowu na mnie glupoty gadaja"

Ja tez tego nie kumam. Najdziwniejsze jest to, ze wielu chcialo go dorwac a teraz jak sam podaje na tacy swoj adres, tablice rej to puf nagle cisza. Temu ego wybija i podniete ma. ¯\(ツ)_/¯

Tak samo niby ,,
rasistowskie i ksenofobiczne" miasto a tutaj sobie typ biega z kolorowym lbem jak gdyby nic (ogolnie to nic do tego nie mam ale on jest ewenementem). Druga sprawa to znana jest jego historia i tez zero reakcji. Oczywiscie
  • Odpowiedz
@Bananowy_Kochanek: Wiele osób chciałoby mu obić mordę za cały syf, który robi, robił i za wszystkie dramy jakie wywołał, krzywdy i machloje jakich dokonał, ale - szczerze mówiąc - czy to coś da? Czy ten tępy, chory łeb jest w stanie cokolwiek zrozumieć, przyjąć fizyczne skarcenie - skoro inne nie pomaga - i się zmienić, nauczyć czegoś? Jedyne co przyniesie taki #!$%@? to kłopoty dla zainteresowanych, a sam zjeb nigdy
  • Odpowiedz
@ValdyGra: no wlasnie o to chodzi, ze to jest glowny powod czemu nikt nie reaguje. Ja nie jestem zwolennikiem ,,walenia w ryj" bo takie rzeczy to wiadomo nie oszukujmy sie no patola preferuje jako rozwiazanie. Mozemy go #!$%@?, mozemy dawac mu dobre rady aby potem nie plakal ale jak on sie nie opamieta i pojawi sie na takich dziesiecinach (tam jest sklep z grami/lombardy) z takimi wloskami to
  • Odpowiedz
@Bananowy_Kochanek: też nie jestem zwolennikiem walenia w ryj... przeciwnikiem jako tako też nie. Czasem inaczej sie nie da. Uważam , że taki Axel powinien stać w każdym mieście pod ratuszem , żeby można wyładowywać na tym czymś swoje frustracjie.
  • Odpowiedz