pani (no spojrz na swoj avatar) #axeliocontent gdzie mozna sie zglosic na ,,kurs" P R O F E S J O N A L N E G O prowadzenia grup, kanalow oraz tajnikow dotyczacych branz w jakich sie pani obraca ( ͡°͜ʖ͡°)
Pytam bo mnie tez irytuje tez ta amatorka na grupach [troche powaznie mowie]
Przecież ten śmieć Ci nie odpisze. Śledzi tag ale nie ma odwagi tutaj napisać... Siedzi w chałupie u Babci i śmierdzi. Dziwię się że jeszcze go nikt nie dorwał, chyba że na tym podlasiu same takie wynalazki jak kuc mieszkają.
@KrzywePalce: tu nie ale moze na filmiku bedzie beczal, ze ,,oo te wykopki z choroszczy znowu na mnie glupoty gadaja"
Ja tez tego nie kumam. Najdziwniejsze jest to, ze wielu chcialo go dorwac a teraz jak sam podaje na tacy swoj adres, tablice rej to puf nagle cisza. Temu ego wybija i podniete ma. ¯\(ツ)_/¯
Tak samo niby ,,rasistowskie i ksenofobiczne" miasto a tutaj sobie typ biega z kolorowym lbem jak gdyby nic (ogolnie to nic do tego nie mam ale on jest ewenementem). Druga sprawa to znana jest jego historia i tez zero reakcji. Oczywiscie
@Bananowy_Kochanek: Wiele osób chciałoby mu obić mordę za cały syf, który robi, robił i za wszystkie dramy jakie wywołał, krzywdy i machloje jakich dokonał, ale - szczerze mówiąc - czy to coś da? Czy ten tępy, chory łeb jest w stanie cokolwiek zrozumieć, przyjąć fizyczne skarcenie - skoro inne nie pomaga - i się zmienić, nauczyć czegoś? Jedyne co przyniesie taki #!$%@? to kłopoty dla zainteresowanych, a sam zjeb nigdy
@ValdyGra: no wlasnie o to chodzi, ze to jest glowny powod czemu nikt nie reaguje. Ja nie jestem zwolennikiem ,,walenia w ryj" bo takie rzeczy to wiadomo nie oszukujmy sie no patola preferuje jako rozwiazanie. Mozemy go #!$%@?, mozemy dawac mu dobre rady aby potem nie plakal ale jak on sie nie opamieta i pojawi sie na takich dziesiecinach (tam jest sklep z grami/lombardy) z takimi wloskami to
@Bananowy_Kochanek: też nie jestem zwolennikiem walenia w ryj... przeciwnikiem jako tako też nie. Czasem inaczej sie nie da. Uważam , że taki Axel powinien stać w każdym mieście pod ratuszem , żeby można wyładowywać na tym czymś swoje frustracjie.
Pytam bo mnie tez irytuje tez ta amatorka na grupach [troche powaznie mowie]
Siedzi w chałupie u Babci i śmierdzi.
Dziwię się że jeszcze go nikt nie dorwał, chyba że na tym podlasiu same takie wynalazki jak kuc mieszkają.
Ja tez tego nie kumam. Najdziwniejsze jest to, ze wielu chcialo go dorwac a teraz jak sam podaje na tacy swoj adres, tablice rej to puf nagle cisza. Temu ego wybija i podniete ma. ¯\(ツ)_/¯
Tak samo niby ,,rasistowskie i ksenofobiczne" miasto a tutaj sobie typ biega z kolorowym lbem jak gdyby nic (ogolnie to nic do tego nie mam ale on jest ewenementem). Druga sprawa to znana jest jego historia i tez zero reakcji. Oczywiscie