Wpis z mikrobloga

Wczorajsza wizyta gita:
- Ja nie pojechałem tam pod publiczke, żadne nagrania (kozanostra nagrywał audio 2x45min) nie ukażą się (ciekawe po uj ten stream cały były ? xD )
- Kozanostra powiedział że pies dostaje po łypie, nie zachowuje się normalnie. Git odrazu zgasił temat żeby bronić knura.
- Git powiedział że ma w dupie psa, a dokładnie że nie interesuje go pies on tam pojechał do knura
Git to jest kawał atancjusza, ma ewidentny interes razem z psychopatą żeby tam jeździć i dawać się szmacić. Taki drugi major tyle że major ma już z mózgu galarete, ale pijawki to dobre określenie.
#patostreamy
#kononowicz
Pobierz pomarancza_testovirona - Wczorajsza wizyta gita:
- Ja nie pojechałem tam pod publicz...
źródło: comment_1599118956o1MEjux2NY7rc3jm06VjrI.jpg
  • 10
@Zagmadfany2: @pomarancza_testovirona - dziad mokotowski zamiata temat pod dywan. Albo robi to celowo, albo jest strasznie głupi. Podejrzewam miks obydwu kwestii. Może też go jeszcze pałka swędzi na działkę Krzycha.

Kuśwa to niepojęte jak miękko ci debile do Krzycha podchodzą.

Knur za to jaki jest powinien pokazowo dostać w mordę, zgarnąć #!$%@? od góry do dołu i mieć naplute na twarz.

No ale to Ksio Misio, potulny, poczciwy grubasek któremu trzeba
@Qrwencjusz: W alternatywnej rzeczywistości Gruby by ich wrzucił do piecyka z uśmiechem na ustach i się z tego jeszcze śmiał, ale no tak się ułożyło, że został starym zniedołężniałym dziadem, który nawet jakby chciał coś zrobić to nic nie może zrobić i może jedynie manipulować innych, aby spełniali jego rozkazy i cele.