Aktywne Wpisy
fukinloner +45
Po posiedzeniach Izby Reprezentantów sekretarz stanu Blinken uznaje, że Ukraina może używać amerykańskiej broni do ataków na cele w Rosji.
https://www.nytimes.com/2024/05/22/us/politics/white-house-ukraine-weapons-russia.html
#ukraina #wojna #rosja
https://www.nytimes.com/2024/05/22/us/politics/white-house-ukraine-weapons-russia.html
#ukraina #wojna #rosja
Wolvi666 +34
#bekazpisu #bekazpodludzi ##!$%@? #polityka
Zobaczcie jak się to ludzka glizda zesrała, nigdy nie widziałem takiego ataku na prowadzącą dziennikarkę.
Zobaczcie jak się to ludzka glizda zesrała, nigdy nie widziałem takiego ataku na prowadzącą dziennikarkę.
Międzynarodowe korporacje w Chinach wykorzystują niewolniczą pracę mniejszości etnicznych uwięzionych w obozach? Spokojnie, państwa zachodnie nie muszą nic robić, wolny rynek się sam wyreguluje. Wystarczy te informacje przekazać opinii publicznej. Mimo, że minęło kilka miesięcy i firmy mają to w dupie.
Johnson & Johnson sprzedaje zasypkę dla dzieci z dodatkiem azbestu? To żaden problem, wolny rynek to naprawi, gdyż w ten sposób firma pogorszy swoją reputację i spadną ceny ich akcji. Mimo, że po tej aferze nie spadły ani ceny ich akcji ani zyski.
Typowa libertariańska doktrynerka, która na każde pytanie ma taką samą odpowiedź - wolny rynek. Libertarianie, nauczcie się wreszcie, że świat nie jest taki prosty jak w anegdocie o paróweczkach.
#libertarianizm #antykapitalizm #konfederacja #neuropa #4konserwy
libertarianie: - wolny ryyynnneeegggg( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fenis: możesz pokazać mi inną dziedzinę nauki, gdzie niezależnie jaki jest problem, ma on takie samo rozwiązanie? Wyobraź sobie lekarza, który niezależnie od choroby przepisuje ten sam lek. Od razu widać, że to szarlatan i konował.
@fenis: wolny rynek jest kwestią stopniowalną. W USA rynek jest mniej regulowany niż w Danii i dlatego mają tak wiele patologii społecznych. A najgorzej się żyje w Afryce, gdzie podatki są najniższe i każdy może sprzedawać paróweczki na ulicy bez żadnych tfu sanepidów, a bez regulacji budowlanych budynki się zawalają na
Komentarz usunięty przez autora
@fenis: tak działa kapitalizm, gdzie na piedestał wyniesiona została ludzka chciwość, a nie dobro pacjenta.
@PolskaPrawica:
@PolskaPrawica: Państwowy może i tak