Wpis z mikrobloga

@ejkejej: Aż się w duchu popłakałem ze śmiechu. Widziałeś obecne niemcy? To dopiero chlew. Tylko że zamiast świń są najeźdźcy z bliskiego wschodu i afryki, no i mają tam swoją tolerancję i ich kraj tak jak i szwecja sięgnęły dna.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@HansSolo: Byłeś w choćby w jednym z tych krajów? Ja tak się składa byłem w obu i chętnie bym się zamienił. Wolę spotykać spokojne muzułmańskie rodziny (może Cię to zaszokować, ale w znacznej większości to są normalni mili ludzie), niż naszych narodowych patusów co by bili i poniżali każdego kto myśli inaczej.
@ejkejej: No byłem, w Niderlandach przez 3 lata, w DE przez 2 lata i jeszcze paru innych za mojego życia. Na lotnisku w Niemczech w pracy spotykałem #!$%@? marokańców, którzy z pięściami latali do niemców, do Polaków też. Holenderki #!$%@?ą się z marokańcami jak leci, bo się boją gwałtów (choć ich kobiet mi nie żal, bo są i tak zryte). Co najlepsze Europa podobała mi się jakieś 10 lat temu, gdy
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@HansSolo: Też jestem 30+. We Francji jest syf to fakt, ale oni zawsze byli takim wymieszanym krajem. Po prostu ciągłe słuchanie na wykopie o upadajacej Szwecji od ludzi, którzy nigdy nigdzie nie byli jest już nudne. Pochodzę z Kielc i wyjście e tym mieście w weekend na miasto to proszenie się o kłopoty. Wszędzie agresja i patola chcąca ci #!$%@?ć. Dostać za zły wygląd można bez problemu, a co dopiero będąc