@janushek: w grze jest napisane za ile się sezon kończy tylko trzeba ją odpalić, a nie mam akurat konsoli pod ręką. Ale jeśli dobrze pamiętam to na głównym ekranie jest napisane "season ends in xx days"
No to chwilę poczekamy, ale jakby nie patrzeć to gra jest na rynku 3 tygodnie chyba? Trochę ponad 2 miesiące na sezon, biorąc pod uwagę, że to nie jest duże studio to możliwe, że zostaną przy takim rytmie.
@janushek: może widzą spadki w liczbie graczy (co raczej nie może być zaskoczeniem biorąc pod uwagę ile się osób rzuciło na początku) i chcą pokazać, że mają coś w zanadrzu i że cały czas coś się dzieje?
Faceci, jak podoba wam sie ta kobieta ? Kobiety, co myslicie o jej stylu ? Te brwi,rzęsy,usta, makijaż, opaleniznę, piersy, ubor itd. Ocencie jej wyglad
#fallguys #ps4 #pcmasterrace
@Samowski: szczerze mówiąc nie mam pojęcia ale za kilka dni będzie zapowiedź 2 sezonu więc wtedy się dowiemy.
No chyba że wie ktoś jak to sprawdzić już teraz, ja nie wiem
@janushek: brzmi sensownie, mogło tak być.
No to chwilę poczekamy, ale jakby nie patrzeć to gra jest na rynku 3 tygodnie chyba? Trochę ponad 2 miesiące na sezon, biorąc pod uwagę, że to nie jest duże studio to możliwe, że zostaną przy takim rytmie.