Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Uważacie, że ruch z Gabrielem jest dobrym rozwiązaniem dla Arsenalu? Trochę przypomina mi to ekscytacje przed transferem Mustafiego z Valencii, gdzie również zaliczał dobre i równe występy. Na plus jednak kwota transferu.

Wydaje mi się, że na ten moment bardziej potrzeba klasycznego CAM-a, który wyczuje dobre podanie na dobieg dla Auby, bo ile można grać bazując na samych skrzydłach.

Kogo Waszym zdaniem może upolować jeszcze Arsenal w tym okienku?

#arsenal
  • 9
  • Odpowiedz
Kogo Waszym zdaniem może upolować jeszcze Arsenal w tym okienku?

@Mariusz_: Upolować? Nikogo, bo nikt ambitny tu nie przyjdzie. Nie ma trenera który byłby autorytetem wśród piłkarzy którzy z nim nie pracowali, jedyną gwiazdą w klubie jest Auba bo Ozila odsunęli a był on chociażby magnesem na Torreirę. Jeżeli ktoś jest zainteresowany grą w Arsenalu w tym momencie to jedynie ze względów finansowych. A jeśli chodzi o CAM to właśnie po
  • Odpowiedz
Uważacie, że ruch z Gabrielem jest dobrym rozwiązaniem dla Arsenalu? Trochę przypomina mi to ekscytacje przed transferem Mustafiego z Valencii, gdzie również zaliczał dobre i równe występy.

Mustafi miał lepsze występy w Valencii i reprezentacji od Gabriela. W każdym razie Gabriel był najtańszym solidnym lewonożnym, grającym piłką środkowym obrońcą. Salisu był bardzo tani i miał udany sezon, ale grał piłką tylko trochę lepiej od Sokratisa.

Wydaje mi się, że na ten moment
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pustulka:
Co Twoim zdaniem stało się złego z Mustafim czy Torreira, że z poziomu ogromnego potencjału stali się memami tego klubu?

Czy przy założeniu, że wszystkie Twoje typy wpadną, będziesz zadowolony z okienka?

Sali a czy Gabriel, w kim widzisz przyszłego Laurenta?
  • Odpowiedz
Co Twoim zdaniem stało się złego z Mustafim czy Torreira, że z poziomu ogromnego potencjału stali się memami tego klubu?

@Mariusz_: Mustafi jest winny sam sobie, 5 sezon, 3 trener błędy te same. Z dwójki środkowych obrońców tym lepszym wtedy był Otamendi, ale on też zawiódł. Winny jest Gazidis i statDNA, którego ściągnęły do klubu.

Torreira, że z poziomu ogromnego potencjału stali się memami tego klubu?

Przecież Torreira to nie mem,
  • Odpowiedz