Aktywne Wpisy
nonOfUsAreFree +79
Nie ma jak lato, cieplutko
Nawet w nocy +20
Jprdl
Nawet w nocy +20
Jprdl
Poluros 0
Witam, rozglądam się za samochodem i chciałbym zapytać czy polecacie jakieś komisy/salony we Wrocławiu i okolicach.
Nie wiem co myśleć o aaaauto, bardzo różne opinie od pozytywnych po negatywne. Z tego co się orientuję najlepsza opcja są salony sprzedające nowe samochody i skupujące używane w rozliczeniu. Czy tego typu salony mają gdzieś swoją ofertę w Internecie czy trzeba jechać na miejsce?
Szukam Audi A5/Q5/A3 z lat 2011-2015 jakby to miało znaczenie
#
Nie wiem co myśleć o aaaauto, bardzo różne opinie od pozytywnych po negatywne. Z tego co się orientuję najlepsza opcja są salony sprzedające nowe samochody i skupujące używane w rozliczeniu. Czy tego typu salony mają gdzieś swoją ofertę w Internecie czy trzeba jechać na miejsce?
Szukam Audi A5/Q5/A3 z lat 2011-2015 jakby to miało znaczenie
#
#miodowelata
@yourgrandma: Nie mówię, że tak nie było, ale wiem, że ona miała problem z nadużywaniem alkoholu. Możliwe, że ty masz rację, mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dawkins_Wszechwiedzacy
Barciś powiedział że to przez jej charakter. Tyle. Nikt nigdy nie powiedział o co chodziło dokładnie ale atmosfera na planie była nie do zniesienia. Niemniej wszyscy potwierdzają że Pilaszewska odeszła na własną prośbę.
Poza nią samą bo ona ostatnio twierdziła że ja wyrzucono z serialu. Jak było nie wiemy ale rzekomy alkoholizm można wsadzić między bajki. Głównym problemem było to że Pilaszewskiej nie odpowiadał poziom serialu, że dla
@idomeneo
Z mojego wywiadu wynika że Pilaszewska prywatnie jest trochę taką Alutką. Postrzega ten zawód bardzo artystycznie i tak jak ktoś wyżej pisał po rozpoczęciu realizowania autorskich odcinków, a nie tych opartych na oryginale bardzo narzekała na ich poziom i chciała opuścić serial. Pomysł na zastąpienie ją Żakową to pomysł Polsatu, któremu to pomysłowi Cezary Żak był przeciwny ale oni uznali że śmieszne będzie przeniesienie małżeństwa aktorów na małżeństwo
Dlatego teraz można ją zobaczyć z reklamach środka na wzdęcia? Xd
Zamieszczam odpowiedzi samego Artura Barcisia (serialowego Norka) na ten temat (źródło: oficjalne forum Artura Barcisia, forum.barcis.pl):
Pytanie: Jak odebrał Pan zmianę aktorki (Aliny)?
Artur Barciś: To była bardzo dramatyczna i trudna decyzja. Kontynuowanie serialu z Agnieszką Pilaszewską było niemożliwe (o czym nie chcę pisać) i Polsatowi wydało się, że jeśli żonę Karola zagra żona aktora grającego główną rolę, to będzie najwłaściwsze wyjście z sytuacji. Wyszło, jak wyszło, ale i tak uważam, że Kasia zachowała się bardzo bohatersko, podejmując wyzwanie.