Aktywne Wpisy
xydeN- +78
I tak będę wyszydzany za to i będzie, że mam ból dupy, ale dożyliśmy czasów, gdzie 21 letnią dziewczynę z 13 mln obserwujących na Tik Toku za głupie nagrywanie jakichś filmików stać na zakup 3 mieszkań w Hiszpanii w tym jedno będzie dla jej matki
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny
xlosdas 0
Robię #pokazmorde bo chce sprawdzic co w moim profilu na #tinder -ze jest nie tak. Najbardziej mnie interesuje opinia dziewczyn, później #redpill -owców, później #bluepill -owców, a #!$%@? mnie opinia #blackpill -owców, ale możecie napisać swoje wysrywy że tylko #chad -y maja szanse na dziewczyne. To mój opis---
"Lubię promocje z żabki ????, a Ty jak bardzo tego pragniesz????? 188cm ???? Chętny był bym na kurs tańca z tobą ???????? i basen????
"Lubię promocje z żabki ????, a Ty jak bardzo tego pragniesz????? 188cm ???? Chętny był bym na kurs tańca z tobą ???????? i basen????
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link