Aktywne Wpisy

Badmadafakaa +10
Do tych co piszą o bólu d--y. Prawda jest taka że to pis was wydymał grą na emocjach, tacy z was harcerze xD. Piana wam z pyskow leci bo tak was wytresowali. To jest dopiero śmieszne, że cieszycie się że wasz własny kraj bedzie się zwijał a nie rozwijał. Jak można się cieszyć z tego, że na złość wam będzie blokował dobre ustawy i z pisowskich sądów, nie mowiac już o ułaskawianiu

JWRJWR +24
Ludzie gloaujacy na PiS po prostu są głupi. Tyle i aż tyle. I jest ich w c--j. Głupich ludzi jest w c--j. Całe życie z nimi się spotykam w urzędach i na ulicy, więc prezydent Nawrocki to tylko dowód na to, że to prawda.

Stawiam tam pierwsze kroki i póki co używam Visual Studio Code.
Brakuje mi trochę sprawnego intelisense, jakie jest np. w Resharper dla Visual Studio.
Czy macie coś do polecenia, co ułatwi pisanie kodu? Póki co stawiam pierwsze kroki i w zasadzie wiele rzeczy muszę góglać, a IDE jakoś niespecjalnie mi pozwala przeglądać możliwe metody do wykorzystania w konkretnej sytuacji.
#programowanie #jetbrains #visualstudiocode #ide
Miałem na myśli dokładnie to co napisałem.
Są jakieś wersje community? Bo widziałem 30 day trail
Wydaje mi się że WS jest tańszy i nie ma tych wszystkich rzeczy ukierunkowanych na backend. Trzeba to potwierdzić, bo dawno nie porównywałem.
Jesteś może studentem?
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym - jeżeli chce iść tylko w webdev to nie widzę sensu kupowania IJ z prostego powodu:
129EUR vs 499EUR za pierwszy rok
oraz:
źródło: comment_1597915331OPdIPlUxhBOpNBnZIIs0D8.jpg
PobierzBierz na bogato i korzystaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)